Λίγο πριν τον... αποκλεισμό ο Λο και ο Χάινς της Μιλάνο ζωγραφίζουν πορτραίτα (vid)

Λίγο πριν τον... αποκλεισμό ο Λο και ο Χάινς της Μιλάνο ζωγραφίζουν πορτραίτα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 17:13 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 11.04.2024

Η Euroleague, τη μέρα που η Μιλάνο παίζει το τελευταίο της... χαρτί, κόντρα στη Μακάμπι και θέλει πολλούς συνδυασμούς αποτελεσμάτων για να προκριθεί στα Play In, δημοσίευσε το βίντεο με πρωταγωνιστές του Μαόντο Λο και Κάιλ Χάινς στο project «Ζωγράφησε τον συμπαίκτης σου».

Η Μιλάνο έχει ουσιαστικά μόνο μαθηματικές ελπίδες για την είσοδό της στη δεκάδα και τη μέρα που αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι την Μακάμπι Τελ Αβίβ (11/4, 21:05), η Euroleague προσπάθησε να... χαλαρώσει -με τον τρόπο της- τους Ιταλούς. Και δημοσίευσε ένα βίντεο με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες δύο παικτών τους: Του Μαόντο Λο και του Κάιλ Χάινς.

Ο Γερμανός γκαρντ, παγκόσμιος πρωταθλητής με τα «Πάντσερ» και ο Αμερικανός σέντερ με τις τέσσερις κατακτήσεις στη Euroleague (δύο με τον Ολυμπιακό και άλλες δύο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας), έλαβαν μέρος στο project της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τίτλο «Draw your teamate» και προσπάθησαν να ζωγραφίσουν ο ένας το πορτραίτο του άλλου.

Κι αφού διασκέδασαν δεόντως τη διαδικασία, τα αποκαλυπτήρια προκάλεσαν αρκετό γέλιο, αλλά η εμπειρία του 37χρονου Χάινς δεν έπαιξε και μεγάλο ρόλο στην αποτελεσματικότητά του. «Ζωγραφίζω κάθε μέρα με την κόρη μου», ενημέρωσε τον Λο για να τον αγχώσει και για να του μεταφέρει... πίεση. Μόνο που στη ζωγραφική και παρά την εκπαίδευσή του σε αυτή, δεν έδειξε να έχει παρόμοια χαρίσματα με το μπάσκετ, όπου για χρόνια ειδικεύεται στην άμυνα και στα ριμπάουντ.

Ο Μαόντο Λο από την άλλη, ήταν (λίγο) πιο αποτελεσματικός και η εικόνα του συμπαίκτη του αποτυπώθηκε πιο σωστά στο πινακάκι που με μαρκαδόρο προσπάθησαν και οι δύο να εντυπωσιάσουν...