Πέρσι ο Τζέισον Τέιτουμ θεωρούσε κορυφαίο παίκτη τον Αντετοκούνμπο, φέτος όμως... (vid)

Πέρσι ο Τζέισον Τέιτουμ θεωρούσε κορυφαίο παίκτη τον Αντετοκούνμπο, φέτος όμως... (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:27 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 22.02.2024

O σούπερ σταρ των Μπόστον Σέλτικς, Τζέισον Τέιτουμ ήταν καλεσμένος του ESPN και της Μαλίκα Άντριους και στην ερώτηση «ποιος πιστεύεις ότι είναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ» δεν απάντησε «ο Γιάννης Αντετοκούνμπο», όπως είχε πει πέρσι!

Περίπου τέτοιον καιρό, αλλά ένα χρόνο πριν, o Τζέισον Τέιτουμ, χωρίς να έχει αμφιβολίες και δίχως να το πολυσκεφτεί είχε πει πως «ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου αυτή τη στιγμή». Μόνο που τώρα, έχει διαφορετική άποψη.

Ο 25χρονος σούπερ σταρ των Μπόστον Σέλτικς, τους οποίους και έχει τοποθετήσει στην κορυφή της κατάταξης με το καλύτερο ρεκόρ συνολικά σε Ανατολή και Δύση, ήταν καλεσμένος της Μαλίκα Άντριους στο ESPN και ανέλυσε αρκετά από τα δεδομένα της σεζόν και παρουσίασε τις απόψεις του. Που δεν είναι όλες ίδιες σε σχέση με το παρελθόν.

Διότι, πλέον θεωρεί πως «εγώ είμαι ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ». Βέβαια δεν έκρυψε τον σεβασμό που έχει για πολλούς παίκτες του πρωταθλήματος. «Εκτιμώ πολύ τον Γιάννη (Αντετοκούνμπο), τον Joker (Νίκολα Γιόκιτς) και τον Τζοέλ Εμπίντ», είπε και κατέληξε πως «η λίστα με τους σπουδαίους παίκτες συνεχίζεται και πέραν αυτών που ανέφερα. Υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες, αλλά κάθε φορά που πατάω το παρκέ αισθάνομαι πλέον, ότι εγώ είμαι ο καλύτερος όλων».

O Τζέισον Τέιτουμ, στην έβδομη σεζόν τους στο πρωτάθλημα έχει 27,1 πόντους, 8,6 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ μέσο όρο. Πάντως, πέρσι ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακά τα νούμερα του στις δύο από τις τρεις βασικές στατιστικές κατηγορίες. Και αυτό γιατί ολοκλήρωσε τη σεζόν 2022-23 με 30,1 πόντους, 8,8 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ.

Λίλαρντ: «Όσοι κοροϊδεύουν τον Θανάση είναι ασεβείς - Λίγοι μπορούν να αναμετρηθούν μαζί του» (vid)
NBA

08:24 - 22.02.2024

Λίλαρντ: «Όσοι κοροϊδεύουν τον Θανάση είναι ασεβείς - Λίγοι μπορούν να αναμετρηθούν μαζί του» (vid)

Στο Μιλγουόκι ο Ντέιμιαν Λίλαρντ πήγε κυρίως για να συναντήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον βοηθήσει να πάρουν οι Μπακς το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, ο MVP του All-Star Game 2024, είναι ενθουσιασμένος και με τον Θανάση Αντετοκούνμπο και απαντάει σε όσους τον ειρωνεύονται!

Πλέον, όμως αγωνίζεται έχοντας δίπλα του, πέραν του Τζέιλεν Μπράουν κι άλλους ικανούς σκόρερ. Όπως τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, αλλά και τον Τζρου Χόλιντεϊ. Ο Τέιτουμ δεν... κοιτάει (μόνο) τα νούμερά του, αλλά επιθυμεί το πρώτο του πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.