Ο Τζοέλ Έμπίντ βάζει και γκολ... (vid)

Τζοέλ Εμπίντ

i

Ss

Ο Τζοέλ Έμπίντ βάζει και γκολ... (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 17:10 - 16.06.2023

Ο Τζοέλ Εμπίντ βρίσκεται στο Καμερούν και δεν έχασε την ευκαιρία να θυμηθεί τα παιδικά του χρόνια και να παίξει ποδόσφαιρο με μικρούς θαυμαστές του!

Από τα παρκέ του ΝΒΑ, στις αλάνες του Καμερούν βρέθηκε ο Τζοέλ Εμπίντ. Ο MVP της φετινής regular season του ΝΒΑ, βρέθηκε στην πατρίδα του, το Καμερούν και έγινε ένα με τους μικρούς του θαυμαστές, παίζοντας μαζί τους ποδόσφαιρο!

O σούπερ σταρ των Σίξερς μπορεί να καθηλώνει τους μπασκετόφιλους όταν αγωνίζεται στα παρκέ του ΝΒΑ, όμως όταν βρίσκει την ευκαιρία κάνει και κόλπα με τη μπάλα στα πόδια! Φορώντας μια φανέλα του Πογκμπά, ο NBAer βρέθηκε σε μια αλάνα και έδειξε τις ικανότητές του στη «στρογγυλή θεά».

Στάθηκε άτυχος όταν προσπάθησε να σκοράρει με ψαλιδάκι, όμως στη συνέχεια αποζημίωσε το κοινό και τους συμπαίκτες του, αφού σκόραρε από το κέντρο της... αλάνας!

Ο Τζοέλ Εμπίντ φέτος πήρε τον τίτλο του MVP στο NBA, στερώντας τον από τον Νίκολα Γιόκιτς, που απάντησε όμως με το δαχτυλίδι του πρωταθλητή και τον τίτλο του MVP των Playoffs.

«Πολυαθλητής» ο Εμπίντ

Πέρα από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, ο Εμπίντ μπορεί να καυχηθεί ότι είναι ανταγωνιστικός και στο βόλεϊ. Ο «βασιλιάς» της Φιλαδέλφεια είχε ασχοληθεί στα παιδικά του χρόνια με το άθλημα, αφού και ο πατέρας του έπαιζε επαγγελματικά.

Η Chinatown της Φιλαδέλφεια δεν θέλει γήπεδο των Σίξερς στη γειτονιά της (vids)
NBA

12:56 - 15.06.2023

Η Chinatown της Φιλαδέλφεια δεν θέλει γήπεδο των Σίξερς στη γειτονιά της (vids)

Οι Σίξερς έχουν αρκετά αγωνιστικά ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις για τη νέα σεζόν, με κυρίαρχο την ανανέωση ή την αντικατάσταση του Τζέιμς Χάρντεν. Ως οργανισμός όμως, βρίσκονται σε διαδικασία ανοικοδόμησης του νέου τους γηπέδου και εκεί έχουν πρόβλημα με τις διαδηλώσεις της κοινότητας της Chinatown.

Το βόλεϊ μάλιστα είναι δημοφιλές άθλημα στο Καμερούν. Με λίγα λόγια, μπορεί και να παρακολουθούμε έναν πραγματικό σούπερ σταρ στο ΝΒΑ, από σπόντα, ή μάλλον καλύτερα από τον θαυμασμό του για τον Κόμπε Μπράιαντ!