Τζόρνταν και Πίπεν σε νέες περιπέτειες: Ο Μάρκους και η Λάρσα σε δημόσιες ερωτικές περιπτύξεις! (vid)
i

printscreen

Τζόρνταν και Πίπεν σε νέες περιπέτειες: Ο Μάρκους και η Λάρσα σε δημόσιες ερωτικές περιπτύξεις! (vid)

Sportal newsroom 13:33 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 08.07.2023

Κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν, Μάρκους και η αγαπημένη του Λάρσα Πίπεν, πρώην σύζυγος του Σκότι, αποφάσισαν να ανεβάσουν τη θερμοκρασία του χώρου με τον πρώτο να εστιάζει στο αβυσσαλέο ντεκολτέ της κοπέλας του.

Ο πατέρας του ενός και ο πρώην σύζυγος της άλλης, με το ταλέντο τους συνέθεσαν ένα δίδυμο που κατέκτησε έξι πρωταθλήματα με τους Σικάγο Μπουλς της δεκαετίας του '90. Στην πραγματικότητα και οι δυο μαζί εκπροσωπούν ένα μεγάλο... κομμάτι της ιστορίας του ΝΒΑ

Ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Σκότι Πίπεν έκαναν πάταγο μέσα στα παρκέ του «μαγικού πλανήτη» και εδώ και χρόνια απολαμβάνουν τα συντάξιμα χρόνια τους, κυρίως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αντίθετα, ο Μάρκους Τζόρνταν, γιός του MJ και η Λάρσα Πίπεν, πρώην σύζυγος του «Ινδιάνου» συγκεντρώνουν πάνω τους τα φώτα της showbiz.

Η σχέση τους ξεκίνησε διστακτικά, αλλά έχει εξελιχθεί και παρά τις... αντιρρήσεις οι φήμες λένε πως βρίσκονται ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, η Λάρσα έχει αποκαλύψει πως όταν θα παντρευτεί τον αγαπημένο της θα πάρει και το όνομά του, πράγμα που σημαίνει ότι θα λέγεται Λάρσα Πίπεν-Τζόρνταν, ουσιαστικά επανενώνοντας -με τον τρόπο της- το τρομερό δίδυμο του μπάσκετ. 

Προς το παρόν χαίρονται τον έρωτά του κάνοντας ασταμάτητες διακοπές και διασκεδάζοντας ανά τον πλανήτη. Η τελευταία τους κοινή παρουσία ήταν σε μία εορταστική βραδινή έξοδο που το ένα έφερε το... άλλο και ξαφνικά ο Μάρκους αποφάσισε πως ήταν καλή ιδέα να φυσήξει τον καπνό έπειτα από μία τζούρα ναργιλέ στο αβυσσαλέο ντεκολτέ της αγαπημένης του. 

O Oυεμπανιαμά είπε ψέματα! Το βίντεο-ντοκουμέντο έδειξε πως η Μπρίντεϊ Σπίαρς ούτε που τον άγγιξε (vid)
NBA

12:12 - 08.07.2023

O Oυεμπανιαμά είπε ψέματα! Το βίντεο-ντοκουμέντο έδειξε πως η Μπρίντεϊ Σπίαρς ούτε που τον άγγιξε (vid)

Το οπτικοακουστικό υλικό δικαιώνει την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αφού φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν ακούμπησε καν τον Βικτόρ Ουεμπανιάμα, ο οποίος είχε δηλώσει πως «κάποιος με άρπαξε από πίσω» λίγο πριν ο σεκιούριτι ρίξει χαστούκι στην 42χρονη τραγουδίστρια.

Ξαφνικά τα στήθη της Λάρσα άρχισαν να βγάζουν καπνούς, αλλά η φωτιά δεν είχε εστία. Ήταν απλώς, ένα ερωτικό παιχνίδι του Μάρκους που αν το είδε ο πατέρας του θα ανέβασε... πίεση και ο Σκότι θα είχε ταχυκαρδίες.