Τζορτζ Πάπας: «Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για να κερδίζει σειρές πέντε αγώνων, προσθήκη - φαινόμενο ο Ράιτ» (vid)

Τζορτζ Πάπας

i

Τζορτζ Πάπας/©Intime

Τζορτζ Πάπας: «Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για να κερδίζει σειρές πέντε αγώνων, προσθήκη - φαινόμενο ο Ράιτ» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:30 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 09.04.2024

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Τζορτ Πάπας στην εκπομπή «Τζάμπολ» αναφέρθηκε στην πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό, τον Μόουζες Ράιτ και φυσικά τον Προμηθέα.

Τον περασμένο Γενάρη ο Τζορτζ Πάπας μετακόμισε στην Πάτρα για να συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα. Ο 26χρονος γκαρντ μετά από ενάμιση χρόνο στον Ολυμπιακό, όπου δεν μπόρεσε να πάρει αρκετό συμμετοχής έψαξε μία ομάδα που θα μπορεί να αγωνίζεται και να έχει ρόλο και τη βρήκε.

Ο Τζόρτζ Πάπας αγάπησε τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του κι ο ίδιος έγινε πολύ αγαπητός στον κόσμο των «ερυθρόλευκων». Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Τζάμπολ» λίγες ώρες πριν τη «μάχη» του Προμηθέα με τη Μάλαγα για τους «8» του Basketball Champions League μίλησε για την πρώην ομάδα του, τη μεταγραφή του Μόουζες Ράιτ στους Πειραιώτες αλλά και φυσικά για την ομάδα της Πάτρας, στην οποία αγωνίζεται.

«Ο Καλάθης είναι "φευγάτος" από τη Φενέρ – Ο Ολυμπιακός ανάμεσα στους διεκδικητές του»
EUROLEAGUE

17:34 - 08.04.2024

«Ο Καλάθης είναι "φευγάτος" από τη Φενέρ – Ο Ολυμπιακός ανάμεσα στους διεκδικητές του»

Ο Νικ Καλάθης δεν φαίνεται πως υπάρχει πιθανότητα να μείνει στην Φενέρ, με δημοσίευμα από την Τουρκία να τον φέρνει στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Πόλης και να εμπλέκει το όνομά του με τον Ολυμπιακό.

«Ο ρόλος μου ήταν εντελώς διαφορετικός. Είμαι παίκτης, θέλω να παίζω μπάσκετ, θέλω να αποδεικνύω ότι είμαι καλός και θέλω να έχω την ευκαιρία να το δείχνω. Δεν ήταν εύκολη η μετάβαση. Είχα τόσο καλές σχέσεις στον Ολυμπιακό. Όλα έγιναν μέσα σε 48 ώρες, από το πουθενά. Αλλά έτσι είναι το επαγγελματικό μπάσκετ, υποτίθεται πως τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Ήρθα από τις ΗΠΑ στον Ολυμπιακό, στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, την 31η παγκοσμίως μετά το ΝΒΑ! Έχει τους καλύτερους ανθρώπους να σε βοηθήσουν να μάθεις το μπάσκετ όπως τον Τόμας Ουόκαπ, τον Άλεκ Πίτερς. Όλους.

Ήταν όνειρο να βρίσκομαι κοντά τους, έφτιαξα σχέσεις ζωής. Με βοήθησαν κι ακόμα με βοηθάνε για να γίνω ο επαγγελματίας που μπορώ και να επιστρέψω σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Αυτή η ομάδα έχει πολύ βάθος. Ο Μόουζες Ράιτ είναι μία προσθήκη-φαινόμενο! Είναι μία πολύ σπουδαία εβδομάδα αυτή που έρχεται γιατί θα βγάλει τον αντίπαλο του στα πλέι οφς. Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος να κερδίζει σειρές πέντε αγώνων. Ο Ολυμπιακός είναι μία πεινασμένη ομάδα, με σκληρό πρόσωπο, ενωμένη σφιχτά και πάντα παίζει ως το τέλος. Είδατε πώς γύρισε το ματς με την Παρτιζάν. Είναι χτισμένος να παίζει για 40 λεπτά», ανέφερε.

Όσο για τη «μονομαχία» με τη Μάλαγα είπε: «Στο δεύτερο ημίχρονο στη Μάλαγα επικρατήσαμε με δέκα πόντους και δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Τους περιμένουμε εδώ στην Πάτρα. Πρέπει να παίξουμε όμως 40 λεπτά γερά για να κάνουμε αυτήν τη νίκη».