Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα των Αρχών για Γκίντι - Τι αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας του Νιούπορτ

Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα των Αρχών για Γκίντι - Τι αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας του Νιούπορτ

Sportal newsroom 00:11 - 30.11.2023

Ο Τζος Γκίντι βρίσκεται στο επίκεντρο της συζήτησης και το αστυνομικό τμήμα του Νιούπορτ Μπιτς εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με την πορεία της έρευνας για τον Αυστραλό γκαρντ.

Το θέμα της σχέσης του Τζος Γκίντι με μια 15χρονη κοπέλα, η οποία πόσταρε στα social media μια φωτογραφία των προσωπικών στιγμών της με τον Αυστραλό πλέι μέικερ, βρίσκεται στο επίκεντρο της συζήτησης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Την ώρα που οι χορηγοί του 21χρονου πλέι μέικερ αρχίζουν να κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με την επένδυση προς το πρόσωπό του, η αστυνομία του Νιούπορτ Μπιτς εξέδωσε ανακοίνωση για την πορεία της έρευνας, ενθαρρύνοντας όσους γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους ντετέκτιβ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας του Νιούπορτ Μπιτς αναφέρει:

«Το αστυνομικό τμήμα του Νιούπορτ Μπιτς έχει λάβει γνώση για τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σχετικά με υποτιθέμενη σχέση μεταξύ του επαγγελματία μπασκετμπολίστα Τζος Γκίντι και μιας ανήλικης γυναίκας. Το αστυνομικό τμήμα του Νιούπορτ Μπιτς αναζητά ενεργά πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αυτούς τους ισχυρισμούς και εξετάζει όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις, προκειμένου να συγκεντρώσει όλα τα γεγονότα της υπόθεσης.

Το αστυνομικό τμήμα του Νιούπορτ Μπιτς στοχεύει να διασφαλίσει μια δίκαιη και ενδελεχή διαδικασία έρευνας, διατηρώντας παράλληλα το απόρρητο και την αξιοπρέπεια όλων των εμπλεκομένων. Αυτή τη στιγμή, οι ντετέκτιβ του NBPD εξακολουθούν να διεξάγουν ενεργή έρευνα. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σε θέση να παράσχει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την υπόθεση, ενθαρρύνεται να επικοινωνήσει με τον ντετέκτιβ Κάρτερ».