Ο Σέμι Οτζελέγιε παραμένει στη Βαλένθια - Υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο
i

© Euroleague Basketball

Ο Σέμι Οτζελέγιε παραμένει στη Βαλένθια - Υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο

Γιώργος Γαβριλάκης 15:23 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 01:01 - 20.05.2024

H Βαλένθια συμφώνησε με τον 29χρονο φόργουορντ Σέμι Οτζελέγιε για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

H πρώτη σεζόν του Σέμι Οτζελέγιε στη Βαλένθια δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Οι Ισπανοί αποκλείστηκαν στην κανονική διάρκεια της σεζόν στην Euroleague, αλλά στο εγχώριο πρωτάθλημα (Liga Endesa) συνεχίζουν τη δράση τους. Μάλιστα, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας διεκδικούν ακόμα και το πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των Playoffs.

Η δράση τους βρίσκεται στον παρόντα χρόνο, αλλά ένα... κομμάτι τη σκέψης τους αφορά στην ενίσχυση για τη νέα σεζόν. Γι' αυτό και διεκδικούν τον Ρόλαντ Σμιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ζαλγκιρις και αναμένεται να αποχωρήσει από το Κάουνας, αλλά μέχρι να αρχίσουν να «χτυπούν» παίκτες άλλων ομάδων, αποφάσισαν να δεσμεύσουν έναν από τους νυν παίκτες τους, που αποτελεί ταυτόχρονα και έναν από τους πρωταγωνιστές τους.

Η Αγκιλάρ επανεξελέγει πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας και ανακοίνωσε τη νέα συμφωνία με τον Σέρτζιο Σκαριόλο
REST OF THE WORLD

14:47 - 08.05.2024

Η Αγκιλάρ επανεξελέγει πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας και ανακοίνωσε τη νέα συμφωνία με τον Σέρτζιο Σκαριόλο

Η επανεκλογή της Ελίσα Αγκιλάρ ως επικεφαλής της FEB (ισπανική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης) συνδυάστηκε με την ανακοίνωση περί επέκτασης του συμβολαίου του ομοσπονδιακού τεχνικού, Σέρτζιο Σκαριόλο.

Ο Σέμι Οτζελέγιε, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2023 από την Βίρτους Μπολόνια, θα συνεχίσει στη Βαλένθια για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα. Αν και ο σύλλογος από την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας (μετά τη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη) δεν είναι δεδομένο ακόμα πως τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχει στην Euroleague, το επίπεδο της ενίσχυσής της φαίνεται πως παραμένει ψηλό. Βέβαια αναμένεται να χάσει τον πρώτο σκόρερ της Κρις Τζόουνς, ο οποίος είναι στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά σκοπευουν αναλογικά να τον αντικαταστήσουν. Όπως και όλους όσους αποχωρήσουν.

Διότι, ακόμα κι αν δεν παίξουν στην Euroleague, θα παρουσιαστούν στο Eurocup και αν συμβεί αυτό τότε θα τολμήσουν να διεκδικήσουν για πέμπτη φορά την πρωτιά στην δεύτερη διοργάνωση της Euroleague Basketball.

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το τελευταίο εισιτήριο του Final 4!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!