Με μία ντρίμπλα ο Μίτσιτς κατατρόπωσε τον Ντουράντ - Επίδειξη υψηλής τεχνικής από τον Σέρβο (vids)

Με μία ντρίμπλα ο Μίτσιτς κατατρόπωσε τον Ντουράντ - Επίδειξη υψηλής τεχνικής από τον Σέρβο (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:59 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:12 - 16.03.2024

Ο Βασίλιε Μίτσιτς μετά το ρεκόρ καριέρας του (25 πόντοι) στο προηγούμενο ματς των Χόρνετς, αυτή τη φορά έβαλε 21 πόντους στους Σανς και κυρίως έκανε τον Κέβιν Ντουράντ να υποφέρει. Όταν αυτός προσπάθησε να σταματήσει τον Σέρβο, τότε... γκρεμοτσακίστηκε!

O Βασίλιε Μίτσιτς έκανε όση υπομονή χρειαζόταν. Βέβαια τον ευνόησε αγωνιστικά και η ανταλλαγή που έγινε από τους Θάντερ στους Χόρνετς. Στη Σάρλοτ, ο 30χρονος Σέρβος γκαρντ, από την πρώτη μέρα, έχει βρει τον χρόνο και τον χώρο και κάνει μεγάλη αίσθηση με το παιχνίδι του.

Από τις 2 Μαρτίου μέχρι σήμερα, έχουν μεσολαβήσει οκτώ αγώνες και σε όλους ο «Βάσα» έχει διψήφιο αριθμό πόντων. Έκανε ρεκόρ καριέρας με 25 πόντους στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του και τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/3) σταμάτησε στους 21 πόντους και δημιούργησε μία σπουδαία φάση που άφησε στόματα... ανοικτά!

Όταν είδε τον Κέβιν Ντουράντ απέναντί του, δεν προβληματίστηκε. Με μία ντρίμπλα πίσω από την πλάτη, άλλαξε κατεύθυνση και 35χρονος σούπερ σταρ των Φοίνιξ Σανς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση. Έχασε την ισορροπία του και... κατεδαφίστηκε στο παρκέ. Τελικά, οι Ήλιοι νίκησαν, αλλά ο Μίτσιτς ήταν αυτός που βρέθηκε στο επίκεντρο του εντυπωσιασμού με τη συγκεκριμένη φάση.

Ο Ζάιον... παρέσυρε τους Κλίπερς στη Νέα Ορλεάνη - Σπουδαία νίκη των Μάτζικ στο Τορόντο (vids)
NBA

08:30 - 16.03.2024

Ο Ζάιον... παρέσυρε τους Κλίπερς στη Νέα Ορλεάνη - Σπουδαία νίκη των Μάτζικ στο Τορόντο (vids)

Οι Πέλικανς με τον Ζάιον Ουίλιαμσον να βάζει 34 πόντους νίκησαν τους Κλίπερς στη Νέα Ορλεάνη (112-104) και βρίσκονται στην πέμπτη θέση της Δύσης, το ίδιο και οι Ορλάντο Μάτζικ στην Ανατολή, μετά τη νίκη τους στο Τορόντο επί των Ράπτορς (113-103) - Όλα τα αποτελέσματα από τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/3), τα στατιστικά, τα στιγμιότυπα και η κατάταξη.

Ο Σέρβος ολοκλήρωσε την ενέργειά του, αφήνοντας την μπάλα στο καλάθι και κάνοντας συνολικά επίδειξη τεχνικής. Μάλιστα, αυτή του η δημιουργία βρέθηκε και στο Νο 2 του Top 10 με τις καλύτερες φάσεις της βραδιάς. Στην κορυφή της λίστας πάντως, βρέθηκε το κάρφωμα του Τζέιλεν Τζόνσον των Ατλάντα Χοκς έπειτα από την υπέροχη πάσα του ΝτεΖούντε Μάρεϊ, ενώ ολόκληρο το Top 10 (που ακολουθεί...) ήταν εντυπωσιακό, με καρφώματα, μπλοκ, αιφνιδιασμούς και πανέξυπνες πάσες.