Με τον Σενγκέλια η αποστολή της Βίρτους για το ματς με τον Ολυμπιακό
i

© EuroLeague Basketball

Με τον Σενγκέλια η αποστολή της Βίρτους για το ματς με τον Ολυμπιακό

Γιώργος Γαβριλάκης 12:55 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 06.03.2024

Η Βίρτους Μπολόνια βρίσκεται στην Ελλάδα για το ματς της Πέμπτης (6/3) κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Τόρνικε Σενγκέλια συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Η συμμετοχή του όμως, στο ματς της 28ης αγωνιστικής της EuroLeague παραμένει αμφίβολη.

Στο ματς με την Βαλένθια χτύπησε, στον αγώνα πρωταθλήματος με την Σάσαρι δεν αγωνίστηκε, αλλά ο Τόρνικε Σενγκέλια ταξίδεψε με την αποστολή της Βίρτους Μπολόνια στην Ελλάδα, για το παιχνίδι Πέμπτης (7/3) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο 32χρονος Γεωργιανός φόργουορντ είναι δεδομένο ότι θα αγωνιστεί στο ΣΕΦ για την 28η αγωνιστική της EuroLeague. Οι εξετάσεις στον τραυματισμένο του αστράγαλο, από την πρώτη στιγμή έδειξαν πως δεν έχει επηρεαστεί κάποιος σύνδεσμος, ούτε ότι έχει κάποιο ανησυχητικό πρόβλημα που θα τον αφήσει για σημαντικό διάστημα εκτός δράσης.

Βέβαια, νοιώθει ακόμα κάποιες ενοχλήσεις και ο κόουτς Λούκα Μπάνκι σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του. Πρόκειται για τον πιο σημαντικό παίκτη των Ιταλών, ο οποίος την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (σε 24 συμμετοχές) στην EuroLeague καταγράφει στη στατιστική του σε μέσους όρους 13,9 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ.

Αυτός είναι και ο βασικός αγωνιστικό λόγος, που η Βίρτους Μπολόνια, έχει επιστρέψει δυναμικά φέτος στο ευρωπαϊκό στερέωμα και με 17 νικες σε 27 αγώνες βρίσκεται στην πέμπτη θέση -και την ακολουθεί ο Ολυμπιακός.

Εξαιρετικά αμφίβολος με Βίρτους ο Ουόκαπ - Διάστρεμμα β' βαθμού
EUROLEAGUE

14:16 - 05.03.2024

Εξαιρετικά αμφίβολος με Βίρτους ο Ουόκαπ - Διάστρεμμα β' βαθμού

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Τόμας Ουόκαπ έδειξαν πως ο έμπειρος πλέι μέικερ του Ολυμπιακού έχει υποστεί διάστρεμμα β' βαθμού, με τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Πέραν από την αμφιβολία που συνεχίζει να υπάρχει για την συμμετοχή του Σενγκέλια κόντρα στους «ερυθρόλευκους», οι φιλοξενούμενοι είναι άγνωστο ακόμα αν θα ενεργοποιήσουν και τον Ογκνιεν Ντόμπριτς, ο οποίος επίσης ταλαιπωρήθηκε για μέρες με τραυματισμό.