MVP της Stoiximan Basket League για δεύτερη φορά ο ασταμάτητος Χάντερ Χέιλ

Ο Χάντερ Χέιλ του Προμηθέα

MVP της Stoiximan Basket League για δεύτερη φορά ο ασταμάτητος Χάντερ Χέιλ

Sportal newsroom 15:25 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 05.12.2023

Ο Χάντερ Χέιλ ήταν ασταμάτητος, «εκτέλεσε» την ΑΕΚ Betsson με 32 πόντους και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ: Ο Χάντερ Χέιλ οδήγησε τον Προμηθέα στην εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ Betsson στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League και αναδείχθηκε για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν Stoiximan MVP of the Week!

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ, που είναι ο πρώτος σκόρερ της Stoiximan Basket League (180 πόντοι, 20 μ.ο.), είχε κάνει… ποδαρικό στους Πολυτιμότερους Παίκτες της Εβδομάδας, καθώς είχε αναδειχθεί Stoiximan MVP of the Week της 1ης αγωνιστικής με 35 βαθμούς στο ranking.

Στη νίκη επί της ΑΕΚ Betsson, ο Χέιλ συγκέντρωσε 30 βαθμούς στο ranking περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη των αναμετρήσεων του 32ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος του προηγούμενου τριημέρου.

Ο Αμερικανός γκαρντ της ομάδας της Πάτρας πέτυχε 32 πόντους με 4/5 βολές, 5/7 δίποντα, 6/12 τρίποντα, μάζεψε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ, τρία κερδισμένα φάουλ, δύο φάουλ εναντίον, ένα κλέψιμο και 3 λάθη σε 34’ και 10’’ συμμετοχής.

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.