«Δυνατά» στο κυνήγι του Μπρουκς οι Ρόκετς

«Δυνατά» στο κυνήγι του Μπρουκς οι Ρόκετς

Χρήστος Τσάλτας 14:49 - 07.06.2023

Ο Ντίλον Μπρουκς δεν θα επιστρέψει στους Μέμφις Γκρίζλις τη νέα σεζόν, με τους Χιούστον Ρόκετς να κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος για να τον κάνουν δικό τους.

Ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης της φετινής σεζόν, στο ΝΒΑ, ήταν ο Ντίλον Μπρουκς. Ο απόφοιτος του Όρεγκον βρέθηκε στο επίκεντρο, όχι για τις επιδόσεις του εντός παρκέ, αλλά για τους καυγάδες και την προκλητική συμπεριφορά του.

Ουκ ολίγες φορές άλλωστε πρωταγωνίστησε σε καυγάδες με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά και άλλους σταρ του ΝΒΑ, ενώ τους προηγούμενους μήνες ο Ντρέιμοντ Γκριν τον αποκάλεσε «κλόουν», στο podcast που διατηρεί, μιλώντας παράλληλα με άκρως απαξιωτικούς όρους για την αγωνιστική του αξία.

Οι Ρόκετς είναι σίγουροι για την επιστροφή του Τζέιμς Χάρντεν στο Χιούστον
NBA

09:00 - 16.05.2023

Οι Ρόκετς είναι σίγουροι για την επιστροφή του Τζέιμς Χάρντεν στο Χιούστον

Οι Σίξερς θέλοντας και μη θα χρειαστεί να γυρίσουν σελίδα, δεν είναι σίγουροι για μία μακροχρόνια δέσμευση με τον Τζέιμς Χάρντεν και οι Ρόκετς περιμένουν πως και πως να μείνει ελεύθερος για να τον πάρουν πίσω στο Χιούστον.

Ο Ντίλον Μπρουκς όμως δεν το βάζει κάτω και κόντρα στο γεγονός πως δεν είναι και από τους πλέον... αγαπητούς παίκτες στο ΝΒΑ, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του. Αυτό δεν αποκλείεται να είναι στο Χιούστον, για χάρη των Ρόκετς.. Άλλωστε οι Γκρίζλις του «έκλεισαν» την πόρτα, ενημερώνοντας τους εκπρπσώπους του πως δεν θα του προσφέρουν νέο συμβόλαιο και άρα δεν θα επιστρέψει στο Μέμφις κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη.

Οι «ρουκέτες» μπαίνουν σε νέα εποχή, με την έλευση του Ίμε Ουντόκα και στόχος τους είναι να παρουσιαστούν ενισχυμένοι και δυνατοί τη νέα σεζόν. Για το λόγο αυτό έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του free agent Μπρούκς, ώστε να ενισχύσει το ρόστερ της και να παρουσιαστεί δυνατή και στον τομέα της άμυνας, όπου Καναδός γκαρντ διακρίνεται.