Χολ για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Θα παίξω για έναν ιστορικό σύλλογο, στοχεύουμε σε μια πετυχημένη χρονιά»

Λάνγκστον Χολ

i

@Intime

Χολ για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Θα παίξω για έναν ιστορικό σύλλογο, στοχεύουμε σε μια πετυχημένη χρονιά»

Χρήστος Τσάλτας 14:46 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 12.08.2023

Ο Λάνγκστον Χολ έστειλε το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης της ΑΕΚ, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, ενώ τόνισε πως θέλει να έχει μια πετυχημένη σεζόν στα κιτρινόμαυρα.

Από την Πόλη στην Αθήνα ο Λάνγκστον Χολ. Ο Αμερικανός γκαρντ θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ για τη σεζόν 2023-24, παίρνοντας τα ηνία της ομάδας, ως ο νέος πλέι μέικερ των «κιτρινόμαυρων».

Με την εξέλιξη αυτή ο Αμερικανός άσος επιστρέφει στην Ελλάδα, έπειτα από ένα πέρασμα από Ερυθρό Αστέρα και Μπαχτσεσεχίρ. Τώρα ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα με τον δικέφαλο αετό και να μπει στη μηχανή της ομάδας του Ζοάν Πλάθα, πλαισιώνοντας τους Τζόρνταν ΜακΡέι και Μπεν ΜάκΛεμορ στην περιφέρεια.

Ο Χολ μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο βήμα ως παίκτης της ΑΕΚ. Παράλληλα έθεσε ως στόχο να έχει η ομάδα μια επιτυχημένη σεζόν, ενώ κάλεσε τους φίλους της Ένωσης να στηρίξουν την ομάδα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα, μια χώρα που τη νιώθω σαν δεύτερο «σπίτι» μου. Αυτή τη φορά θα παίξω για έναν ιστορικό σύλλογο, ο οποίος γιορτάζει τα 100 χρόνια ζωής του. Στοχεύουμε σε μια επιτυχημένη χρονιά, πάντα όμως με τη στήριξη των φανταστικών οπαδών μας», ήταν τα πρώτα λόγια του 32χρονου γκαρντ ως παίκτης της ΑΕΚ.