Χωρίς Γκάι, Σλούκα ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Περιστέρι

Κάιλ Γκάι

Χωρίς Γκάι, Σλούκα ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Περιστέρι

Ηλίας Λαλιώτης 13:00 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 14.10.2023

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αποψινή αναμέτρηση στο Περιστέρι (14/10, 20:15), καθώς εκτός μάχης είναι σίγουρα οι Κώστας Σλούκας, Κάιλ Γκάι και Ντίνος Μήτογλου.

Χωρίς ανάσα συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Παναθηναϊκό. Σε λιγότερες από 48 ώρες μετά τη νίκη επί της Μπάγερν για την Euroleague, οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη εκτός έδρας για τη 2η αγωνιστική της Basket League

Ο κόουτς Εργκίν Αταμάν έχει να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες για ένα ακόμα παιχνίδι, καθώς δεν υπολογίζει στον τραυματία Ντίνο Μήτογλου, ενώ εκτός θα μείνει και ο Κώστας Σλούκας για να προφυλαχθεί μετά το τράβηγμα που υπέστη στη γάμπα. Ο Έλληνας γκαρντ είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για το πρώτο ματς της... διαβολοβδομάδας με την Φενέρμπαχτσε (17/10) στην Κωνσταντινούπολη, αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμος για αυτό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, που είναι προγραμματισμένο για τις 20 Οκτωβρίου.

Εκτός από την αναμέτρηση με το Περιστέρι θα μείνει και ο Κάιλ Γκάι τον οποίο επέλεξε ο Αταμάν ως τον ξένο που δεν θα βρίσκεται στην εξάδα, ώστε να έχει στη διάθεσή του, τους Λούκα Βιλντοζα, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ματίας Λεσόρ

To Top 10 της δεύτερης αγωνιστικής της EuroLeague, με τον Ματίας Λεσόρ ένα βήμα πριν την κορυφή (vid)
EUROLEAGUE

12:38 - 14.10.2023

To Top 10 της δεύτερης αγωνιστικής της EuroLeague, με τον Ματίας Λεσόρ ένα βήμα πριν την κορυφή (vid)

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη πράξη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και στις δέκα καλύτερες φάσεις της αγωνιστική εμφανίστηκε ξανά ο Ματίας Λεσόρ. Ο Γάλλος σέντερ αυτή τη φορά... έχασε μόνο από τον Άρνας Μπουτκεβίτσιους της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Όσο για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος επέστρεψε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, θα μάθουμε λίγο πριν το τζάμπολ αν θα προφυλαχθεί ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν στη EuroLeague ή αν αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην ομάδα της δυτικής όχθης.