Οι 10 καλύτερες φάσεις του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου (vid)

Λούκα Βιλντόζα

i

Λούκα Βιλντόζα/©Intime

Οι 10 καλύτερες φάσεις του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:57 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 14.10.2023

Ο Παναθηναϊκός συνδύασε την νίκη του με 78-71 επί της Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της EuroLeague με θέαμα. Δείτε τις 10 καλύτερες φάσεις των «πράσινων» στο ματς με τους Βαυαρούς.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της EuroLeague, έψαχνε την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση και τη βρήκε! Οι «πράσινοι» αν και έκαναν τα εύκολα - δύσκολα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου, κατάφεραν να επικρατήσουν με 78-71 των Βαυαρών στο ΟΑΚΑ και... άνοιξαν λογαριασμό στην φετινή EuroLeague

H ομάδα του Εργκίν Αταμάν συνδύασε την πρώτης της νίκη στη φετινή διοργάνωση με θέαμα. Καρφώματα, τρίποντα και όμορφες συνεργασίες των «πράσινων» περιλαμβάνει το βίντεο με τις 10 καλύτερες φάσεις του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της ομάδας του Πάμπλο Λάσο. 

Δείτε τις 10 καλύτερες φάσεις του Παναθηναϊκού στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου: 

«Δεν παίζουμε ακόμα το μπάσκετ που θέλω να παίξω. Πήραμε τη νίκη, αλλά αυτό δεν είναι το μπάσκετ που έχω ονειρευτεί. Αυτή είναι η ζωή, έχω μία δύσκολη δουλειά, όπως και εσείς που είστε εδώ σχεδόν τα μεσάνυχτα. Η ζωή δεν είναι ήρεμη. Κερδίσαμε, κάναμε τη βρώμικη δουλειά, αλλά διαπράξαμε 14 λάθη για 12 ασίστ.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας στο Sportal Euroleague Show: «Μεγάλη ικανοποίηση για έναν αθλητή να βλέπει τους κόπους του να ανταμείβονται»
EUROLEAGUE

00:14 - 13.10.2023

Ο Λευτέρης Μαντζούκας στο Sportal Euroleague Show: «Μεγάλη ικανοποίηση για έναν αθλητή να βλέπει τους κόπους του να ανταμείβονται»

Ο εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπάγερν, Λευτέρης Μαντζούκας μίλησε στο Sportal και την εκπομπή Euroleague Show και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη αλλά και την προσωπική του απόδοση.

Ένας από τους λόγους είναι ότι μας έλειπε ο Σλούκας που είναι σημαντικός στη χημεία. Στην άλλη πλευρά, κάναμε τη βρώμικη, παίξαμε άμυνα, πετύχαμε να σταματήσουμε τον Έντουαρντς, μόνο ο Μπολμάρο και τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν πρόβλημα. Η Μπάγερν πήρε 20 πόντους απ' αυτά», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού», δήλωσε μεταξύ άλλων μετά το ματς ο Εργκίν Αταμάν.