Χωρίς Γκριγκόνις και Μπραζντέικις η Λιθουανία στο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου

Χωρίς Γκριγκόνις και Μπραζντέικις η Λιθουανία στο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου

Ο Μάριους Γκριγκόνις και ο Ίγκνας Μπραζντέικις δεν θα ενισχύσουν την Εθνική ομάδα της Λιθουανίας στο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου για τα προκριματικά του Eurobasket 2025

Το «παράθυρο» για τα προκριματικά του EuroBasket 2025 ξεκινάει τον Φεβρουάριο και η Λιθουανία δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Μάριους Γκριγκόνις και Ίγκνας Μπραζντέικις.

Ο Κάζις Μακσβίτις γνωστοποίησε τους παίκτες που θα έχει μαζί του για τα παιχνίδια με την Πολωνία (22/2) και την Εσθονία (26/2) και σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται οι γκαρντ των «αιωνίων».

 Ο Μάριους Γκριγκόνις δεν συμμετείχε το καλοκαίρι στο MundoBasket των Φιλιππινών, σε αντίθεση με τον Ίγκνας Μπραζντέικις που ήταν καθοριστικός στην πορεία της Λιθουανίας ως την έκτη θέση. Οι Λιθουανοί έχουν να αντιμετωπίσουν: Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία και Εσθονία.

Οι παίκτες της Λιθουανίας για το «παράθυρο» του Φεβρουαρίου:

Αζουόλας Τουμπέλις

 Ντεϊβίντας Σιρβίντις

 Ντοβίντας Γκιεντράιτις 

Εντγκάρας Ουλάνοβας 

Γκαμπριέλιους Μαλντούνας 

Γκίτις Ραντζεβίτσιους

 Λαουρίνας Μπιρούτις

 Λούκας Λεκάβιτσιους 

Μαργκίρις Νορμάντας

 Μαρτίνας Γκέμπεν

 Οσβάλντας Ολισεβίτσιους

 Ρόκας Γκιεντράιτις 

Τόμας Ντίμσα 

Βάιντας Καρινιάουσκας

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }