Χωρίς ΜακΚίσικ, Φαλ και Μπραζντέικις στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός

Σακίλ ΜακΚισικ

Χωρίς ΜακΚίσικ, Φαλ και Μπραζντέικις στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω την επικράτηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα της Euroleague και στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, για την Basket League, εκεί όπου θα παραταχθεί με απουσίες.

Με απουσίες ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Άρη. Οι Πειραιώτες θέλουν να μπουν με το δεξί και στην Basket League, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει απουσίες να διαχειριστεί.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ, με το πέρας του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Το σταφ των Πειραιωτών επέλεξεν να τον αφήσει εκτός αναμέτρησης, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος υποτροπής. 

Ο Αμερικανός άσος αγωνίστηκε στο ντέρμπι κόντρα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, ερχόμενος από τον πάγκο, όμως με δεδομένο πως στον ορίζοντα υπάρχει ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να τον προφυλάξει.

Παράλληλα, εκτός αποστολής τέθηκαν και οι Μουστάφα Φαλ, Ίγκνας Μπραζντέικις, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να παίρνει στη Θεσσαλονίκη τον Βενιαμίν Αμπόσι. Τόσο ο Φαλ, όσο και ο Μπραζντέικις δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με το «τριφύλλι» και στρέφουν την προσοχή τους αμφότεροι στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, στο ΣΕΦ.