Πολυτιμότερος ο Χουάντσο: Ανάρτηση στα ισπανικά από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός
i

© Intime

Πολυτιμότερος ο Χουάντσο: Ανάρτηση στα ισπανικά από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Sportal newsroom 23:53 - 15.04.2024

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τον τρίτο γύρο της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Stoiximan Basket League. Το τριφύλλι επικράτησε 77-71 του Ολυμπιακού στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Ο Ισπανός φόργουορντ τελείωσε τον αγώνα με 11 πόντους (4/6 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 0/1 βολές), μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε μία ασίστ και είχε τρία κλεψίματα. Ο Χουάντσο ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 18 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε σχετική ανάρτηση στο twitter στα ισπανικά. «Καλή δουλειά φίλε!», ανέφερε η ανάρτηση του τριφυλλιού.

Με θετικά λόγια για την παρουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε και ο Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος προπονητής, στη συνέντευξη τύπου του αγώνα του ΟΑΚΑ αποθέωσε τον Ισπανό φόργουορντ και τον κάλεσε να συνεχίσει έτσι.

Ένα τρίποντο, ένα δίποντο και μία βολή: Το στατιστικό +1 του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Ολυμπιακού
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:48 - 15.04.2024

Ένα τρίποντο, ένα δίποντο και μία βολή: Το στατιστικό +1 του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός έβαλε οκτώ τρίποντα και ο Ολυμπιακός ένα λιγότερο. Ευστόχησε σε 19 δίποντα έναντι 18 των αντιπάλων του και βρήκε τον στόχο σε 15 ελεύθερες βολές, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» τα σημάδεψαν σωστά 14 φορές. Έτσι, προέκυψε (μέσω της στατιστικής) το +6 των «πρασίνων» και η νίκη με 77-71.

«Ελπίζω ότι θα συνεχίσει έτσι και στην υπόλοιπη σεζόν. Στα τελευταία 3-4 ματς μάς βοηθάει πολύ σε άμυνα και επίθεση, παίζει έξυπνα. Έτσι μπορούμε να βάλουμε και τον Μήτογλου στο 5. Και ο Βιλντόζα επίσης ήταν καλός σήμερα, είχε μια θετική εμφάνιση», σχολίασε ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού.