Τρινκιέρι: «Σπουδαίο παιχνίδι και μεγάλη νίκη»
i

© Euroleague Basketball

Τρινκιέρι: «Σπουδαίο παιχνίδι και μεγάλη νίκη»

Sportal newsroom 23:12 - 02.02.2024

Μεγάλη χαρακτήρισε τη νίκη της Ζάλγκιρις κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR ο Αντρέα Τρινκιέρι.

Ευχαριστημένος από τη νίκη της Ζάλγκιρις κόντρα στον Παναθηναϊκός AKTOR εμφανίστηκε ο Αντρέα Τρινκιέρι. Η ομάδα της Λιθουανίας επικράτησε 80-68 του τριφυλλιού για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Μετά τη νίκη αυτή η ομάδα του Κάουνας ανέβηκε στο 10-15 στη βαθμολογία. Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ο Αντρέα Τρινκιέρι σημείωσε ότι καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο.

«Σπουδαίο παιχνίδι, τρομερή ατμόσφαιρα και μεγάλη νίκη. Αυτή την βδομάδα με 2 μεγάλες νίκες ξεπεράσαμε τον εαυτό μας. Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός στην πρώτη περίοδο, δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε ούτε τον Ναν, ούτε τον Γκριγκόνις. Αλλά αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο, που τους κρατήσαμε στους 13 πόντους.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πριν από 24 ώρες παίξαμε ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι και σήμερα οι παίκτες μου ήταν έτοιμοι να βουτήξουν λες και έπεφταν σε πισίνα. Είδα 4 παίκτες να βουτάνε για χαμένες κατοχές. Είναι κάτι που πρέπει να το χαρούμε τουλάχιστον για μία μέρα», σημείωσε ο Αντρέα Τρινκιέρι.

Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός 80-68: Γεύτηκε το δικό του «δηλητήριο» στο Κάουνας-Sportal Euroleague Show