Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Μήτρου Λονγκ στη Ζάλγκιρις

Ζάλγκιρις

i

Photo by Eitvydas Kinaitis/Euroleague Basketball via Getty Images

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Μήτρου Λονγκ στη Ζάλγκιρις

Νίκος Καλαμπάκας 16:33 - 22.11.2023

Η Ζάλγκιρις παραχώρησε τον Μήτρου Λονγκ στον Ολυμπιακό όμως στο Κάουνας έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του. Ο Κέβιν Πάνγκος είναι σε προχωρημένες επαφές με τους Λιθουανούς και σύντομα αναμένεται να υπάρξει και deal.

Έναν παλιό γνώριμο θα προσπαθήσει να ντύσει ξανά στα πράσινα η διοίκηση της Ζάλγκιρις που σύμφωνα με τους Λιθουανούς είναι κοντά στην απόκτηση του Κέβιν Πάνγκος.

Η Euroleague βλέπει τις ομάδες της να φροντίζουν από τώρα να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικές ενόψει του δεύτερου γύρου και σε αυτό το κλίμα κινείται και η Ζάλγκιρις, η οποία αν και έδωσε τον Ναζ Μήτρου Λονγκ στον Ολυμπιακό, έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κέβιν Πάνγκος, έναν παίκτη που έφτιαξε στο Κάουνας το όνομά του αφού ο Καναδός αγωνίστηκε με τα χρώματα της λιθουανικής ομάδας τη σεζόν 2016-2017, όταν και έκανε το «ξεπέταγμά» του στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν τον υπολογίζει και ο ίδιος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με το Κάουνας να μοιάζει ιδανικός προορισμός προκειμένου να κάνει ο παίκτης το δικό του restart.

Σύμφωνα με το basketnews.com οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.

Ο παίκτης φέτος στην Euroleague έχει μέσο όρο 7.2 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 3 ασίστ στα πέντε παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με την Αρμάνι.