Αποθέωση του Παναθηναϊκού AKTOR από φίλους της ομάδας στο ξενοδοχείο (vid)

Αποθέωση του Παναθηναϊκού AKTOR από φίλους της ομάδας στο ξενοδοχείο (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 18:36 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:22 - 02.02.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει τη Ζάλγκιρις το βράδυ της Παρασκευής 2/2 (20.00, live στο Sportal.gr) και η αποστολή της ομάδας γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της που βρίσκονται στη Λιθουανία.

Αποστολή στο Κάουνας

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει δύσκολη αποστολή στο Κάουνας, εκεί όπου το βράδυ της Παρασκευής 2/2 (20.00, Sportal.gr) θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Ζάλγκιρις για την 25η αγωνιστική της Euroleague. 

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν μαζί με 150 φίλους τους, ενώ στη Λιθουανία πήγαν μόνοι τους κι άλλοι Έλληνες που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα. Κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη «Ζαλγκίριο Αρένα» που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του αποθεώθηκαν από τους φίλους του «τριφυλλιού» που θα βρεθούν στην έδρα της Ζάλγκιρις. 

Πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν ταξιδέψει αυτόνομα για το Κάουνας, γεγονός που σημαίνει ότι στο γήπεδο οι πράσινοι θα έχουν την υποστήριξη από περίπου 250 φίλους τους, ενώ στην πόλη της Λιθουανίας βρίσκεται και ο Έλληνας πρέσβης ο οποίος κατέφθασε εκεί από το Βίλνιους

Την ώρα που οι παίκτες έφευγαν από το ξενοδοχείο για το γήπεδο, οι οπαδοί τους εμψύχωσαν φωνάζοντας συνθήματα και προτρέποντας την ομάδα του Αταμάν να πάρει τη νίκη μέσα στη «Ζαλγκίριο Αρένα»

Δείτε στο βίντεο όσα έγιναν κατά την αναχώρηση: 

🔴Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής