Αυτοί σφυρίζουν το Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός στο Κάουνας

Αυτοί σφυρίζουν το Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός στο Κάουνας

Sportal newsroom 11:10 - 01.02.2024

Τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στην Zalgirio Arena την αναμέτρηση της Ζαλγκίρις κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, όρισε η Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ταξιδεύει στη Λιθουανία για να αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Το «τριφύλλι» θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών και παράλληλα να εδραιώσει την παρουσία του στην πρώτη τετράδα της κατάταξης.

Απέναντί του θα βρει την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι που πηγαίνει στην αναμέτρηση με την ψυχολογία στα ύψη, έπειτα από τη νίκη κόντρα στην Αναντολού Εφές και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Ενόψει του αγώνα στο Κάουνας, η διοργανώτρια αρχή της Euroleague όρισε τους τρεις διαιτητές που θα βρεθούν στην Zalgirio Arena. Πρόκειται για τους Σρέτεν Ράντοβιτς, Πιότρ Παστούσιακ και Κάρλος Κορτές που θα σφυρίξουν την αναμέτρηση.

Sportal Euroleague Show με Μπάγερν - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }