Χωρίς Σλούκα αλλά με 150 φιλάθλους ο Παναθηναϊκός στο Κάουνας

Χωρίς Σλούκα αλλά με 150 φιλάθλους ο Παναθηναϊκός στο Κάουνας

Ηλίας Λαλιώτης 10:17 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 01.02.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αναχώρησε για τη Λιθουανία όπου αύριο (2/2, 20:00) αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις Κάουνας χωρίς τον Κώστα Σλούκα, αλλά με 150 φιλάθλους να τον συνοδεύουν στην πτήση τσάρτερ.

Σε ρυθμούς... Ζαλγκίρις κινείται ο Παναθηναϊκός AKTOR, που θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα για να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα της Euroleague. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στην Euroleague, με το «τριφύλλι» να δοκιμάζεται στην Zalgirio Arena.

Οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο και στο πλαίσιο αυτό θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. 150 φίλαθλοι ταξίδεψαν με την αποστολή στην πτήση τσάρτερ προς το Κάουνας, για να στηρίξουν ψυχολογικά αλλά και εμπράκτως τους παίκτες του τριφυλλιού σε ακόμα μια δύσκολη αναμέτρηση.

Ο Αταμάν δεν υπολογίζει στην παρουσία του Κώστα Σλούκα, για ακόμα ένα παιχνίδι, καθώς ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δεν ακολούθησε την αποστολή για τη Λιθουανία, λόγω του τραυματισμού του στο ντέρμπι «αιωνίων» της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, ο Τζέριαν Γκραντ, που είναι ένας από τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά τη φετινή σεζόν στο «τριφύλλι» δεν ήρθε μόνος στο αεροδρόμιο, κατά την αναχώρηση της «πράσινης» αποστολής, καθώς συνοδευόταν από έναν αδερφό του, που βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις μέρες για να παρακολουθήσει την πορεία του στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Sportal Euroleague Show με Μπάγερν - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης