Αδερφός Μιχάλη Κατσούρη: «Γιατί άφησαν ελεύθερους αυτούς τους ανθρώπους, δεν θα δικαστούν ποτέ»

Μιχάλης Κατσούρης

i

©Intime

Αδερφός Μιχάλη Κατσούρη: «Γιατί άφησαν ελεύθερους αυτούς τους ανθρώπους, δεν θα δικαστούν ποτέ»

Sportal newsroom 22:52 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:16 - 01.03.2024

Ο ετεροθαλής αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη μίλησε στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων τόνισε ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που συμμετείχαν στα επεισόδια δεν θα δικαστούν ποτέ.

Ο ετεροθαλής αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη, Γιώργος Ζερβογιώργης μίλησε στην ΕΡΤ για τα κρούσματα βίας στον αθλητισμό. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη δολοφονία του αδερφού του και στο πως χειρίστηκε η ελληνική δικαιοσύνη την όλη υπόθεση.

Μεταξύ άλλων απόρησε γιατί όλοι οι Κροάτες οπαδοί αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ τόνισε πως αυτοί οι άνθρωποι δεν θα δικαστούν ποτέ.

«Στην οπαδική βία βλέπω ότι δεν υπάρχει τιμωρία. Σπάνε, χτυπάνε, σκοτώνουν και για έναν μαγικό λόγο βγαίνουν όλοι έξω. Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται. Η αλήθεια είναι ότι εμείς περιμένουμε ακόμα το γιατί. Γιατί ήρθανε τόσα χιλιόμετρα αυτοί χωρίς να τους σταματήσουνε, έστω να κάνουνε κάτι... Το ξέρανε όλοι. Άλλο ένα γιατί; Γιατί τους αφήσαν ελεύθερους; Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα δικαστούν ποτέ στην πραγματικότητα. Γιατί όταν θα γίνει το δικαστήριο δεν νομίζω να έρθουν, εκτός από τους δικηγόρους τους.

Όταν είδα τα βίντεο, δεν το πίστευα. Εγώ έβλεπα ένα στρατό με αυτοκίνητα, μετά κουκουλοφόρους στη Φιλαδέλφεια και στο μετρό. Ήταν αδιανόητο», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Η νοοτροπία του Λιούμπιτσιτς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:51 - 29.02.2024

Η νοοτροπία του Λιούμπιτσιτς

Ο Λιούμπιτσιτς όχι μόνο έκανε εξαιρετικό ματς απέναντι στον ΠΑΣ, πετυχαίνοντας και το 3-2 για την ΑΕΚ, αλλά έδειξε στη φάση του πρώτου γκολ του Πόνσε, πως έχει νοοτροπία νικητή

Υπενθυμίζεται ότι οι 105 οπαδοί που είχαν προφυλακιστεί το περασμένο καλοκαίρι, αφέθηκαν ελεύθεροι τον Δεκέμβρη. Ο λόγος γίνεται για 102 Κροάτες, δύο Έλληνας και έναν αλβανικής καταγωγής. Οι δικαστικές αρχές έκαναν δεκτές τις αιτήσεις αποφυλάκισης που είχαν καταθέσει οι κατηγορούμενοι, επιβάλλοντας περιοριστικούς όρους όπως η απαγόρευση εισόδου στη χώρα για να παρακολουθήσουν αγώνα, αλλά και η καταβολή εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.