Αποθέωσε τον Ντέμη η Μενεγάκη: «Του πήρε πολλά χρόνια, αλλά τώρα τον χαίρομαι» (vid)

Αποθέωσε τον Ντέμη η Μενεγάκη: «Του πήρε πολλά χρόνια, αλλά τώρα τον χαίρομαι» (vid)

Η Ελένη Μενεγάκη στάθηκε στις δηλώσεις του Ντέμη Νικολαΐδη και τον αποθέωσε για το γεγονός πως πλέον είναι πιο ομιλητικός σε σχέση με το παρελθόν.

Η πετυχημένη εκπομπή «Monday FC», με παρουσιαστές τον Γιάννη Πάγκο και τον Ντέμη Νικολαΐδη αποτελεί μέρος του Action 24. Με αφορμή την παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, κάτι που εντυπωσίασε την Ελένη Μενεγάκη. Πιο αναλυτικά, η δημοφιλής παρουσιάστρια κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή και η ίδια υποστήριξε πως έμεινε εντυπωσιασμένη με το γεγονός πως μιλούσε στις κάμερες.

«Δεν ξέρω να θα υπάρξει άλλος Ντέμης τόσο επιτυχημένος στο ποδόσφαιρο. Με εντυπωσίασε τρομερά πολύ, μετά από τόσα χρόνια που τον ξέρουμε… Που κρυβόταν, δεν έδινε συνεντεύξεις, απέφευγε τις κάμερες…», ανέφερε σε πρώτο χρόνο η παρουσιάστρια και συνέχισε λέγοντας:  «Το ότι τον είδα σήμερα να μιλάει, να γελάει, να σχολιάζει τα πάντα, μου άρεσε πολύ. Μπορεί να του πήρε πολλά χρόνια να ξεδιπλωθεί, αλλά πολύ το χαίρομαι σήμερα».

Ντέμης: «Είχα κόμπλεξ και δεν μιλούσα στους δημοσιογράφους»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και θρύλος της ΑΕΚ, έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση και αναφέρθηκε στα παιδιά του και στον λόγο για τον οποίο σταμάτησε να παίζει ποδόσφαιρο, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τον τρόπο που αντιμετώπιζε τους δημοσιογράφους στο παρελθόν.

«Δεν είχα φανταστεί ότι θα έκανα εκπομπή γιατί ήμουν κλειστός, αντικοινωνικός, αντιδημοσιογραφικός. Δεν ξέρω γιατί ένιωθα έτσι, μάλλον είχα πολλά κόμπλεξ. Πλέον όμως, χαίρομαι γιατί αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά είναι χόμπι. Είχα κόμπλεξ και πρόβλημα και δεν μιλούσα στους δημοσιογράφους. Εγώ είχα το πρόβλημα όμως, όχι αυτοί. Τώρα είμαι πιο ανοιχτός και γι’ αυτό μιλάω και τώρα σε εσάς», είπε αρχικά ο Ντέμης Νικολαϊδης.

«Η κόρη μου Μελίνα είναι στο εξωτερικό οπότε δεν βλέπει την εκπομπή μου αλλά τα συζητάμε όλα. Θα βάλω την κόρη μου να βλέπει αθλητική εκπομπή; Αν δεν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρό είναι λίγο βαρετό να το βλέπεις. Ο γιος μου την βλέπει την εκπομπή, μου κάνει σχόλια, μου στέλνει πληροφορίες, είναι αυστηρός κριτής», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Κλείνοντας ο Ντέμης Νικολαΐδης απάντησε: «Δεν παίζω μπάλα αυτό το διάστημα θα ξεκινήσω όμως. Για αρκετό καιρό είχα σταματήσει γιατί είχα πάρει και κιλά και δεν μπορούσα να παίζω ποδόσφαιρο».