Μαθητής εμφανίστηκε στο πρώτο μάθημα των Πανελληνίων με φανέλα της Λίβερπουλ (vid)

Μαθητής εμφανίστηκε στο πρώτο μάθημα των Πανελληνίων με φανέλα της Λίβερπουλ (vid)

Sportal newsroom 15:59 - 02.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 02.06.2023

Ένας μαθητής που έδινε Πανελλήνιες εμφανίστηκε στο πρώτο μάθημα, φορώντας φανέλα της Λίβερπουλ, λέγοντας μάλιστα ότι ο λόγος που την είναι για να έχει νοοτροπία νικητή.

Οι Πανελλήνιες ξεκίνησαν και το πρώτο μάθημα που έδωσαν οι υποψήφιοι ήταν η Νεοελληνική Γλώσσα. Το θέμα της έκθεσης μάλιστα ήταν «Ημέρα καταδίκης της βίας εναντίων των γυναικών» και ο «Φεμινισμός και Νεοφεμινισμός». 

Την ίδια ώρα οι υποψήφιοι κλήθηκαν να γράψουν μια «ομιλία» για τα φαινόμενα παραβίασης των δικαιωμάτων της γυναίκας στη σύγχρονη εποχή στον ιδιωτικό και δημόσιο βίο. Αλλά και πως μπορεί να συμβάλει η νέα γενιά στην επίτευξη της ισότητας των δύο φύλων

Τα τεστ γαλακτικού οξέος που κερδίζει κάθε χρονιά ο αγέραστος Μίλνερ (vid)
PREMIER LEAGUE

12:59 - 30.05.2023

Τα τεστ γαλακτικού οξέος που κερδίζει κάθε χρονιά ο αγέραστος Μίλνερ (vid)

Ο Τζέιμς Μίλνερ αποχώρησε από την Λίβερπουλ, έχοντας ζήσει ένδοξες μέρες στο «Άνφιλντ» με τρόπαια και σπουδαίες στιγμές που θα του μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό. Μαζί του στις αποσκευές θα πάρει κι ένα απίστευτο ρεκόρ που κανένας άλλος συμπαίκτης του δεν κατάφερε να κάνει.

Σε ένα σχολείο της Αγίας Παρασκευής, ένας μαθητής εμφανίστηκε πολύ χαλαρός, αφού του άρεσαν αυτά που έγραψε. Μιλώντας λοιπόν στο Newsbomb, εμφανίστηκε με φανέλα της Λίβερπουλ, υποστηρίζοντας πως τη φοράει για να έχει νοοτροπία νικητή. 

«Θεωρώ ότι έγραψα πολύ καλά, οι ασκήσεις ήταν βατές, αλλά το θέμα νομίζω δεν το είχε προβλέψει κανείς. Ούτε οι μαθητές ούτε τα φροντιστήρια. Πήγα λοιπόν με τη νοοτροπία της ομάδας της Λίβερπουλ, του νικητή και νομίζω τα έχω καταφέρει», ήταν ακριβώς τα λόγια του.