Ο λόγος που η κόρη του Πύρρου Δήμα άλλαξε το επίθετό της

Πύρρος Δήμας

i

©intime

Ο λόγος που η κόρη του Πύρρου Δήμα άλλαξε το επίθετό της

Sportal newsroom 17:32 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:46 - 06.04.2024

Η κόρη του Πύρρου Δήμα άλλαξε το επίθετό της στα social media και έβαλε εκείνο της μητέρας της, η οποία πριν από λίγα χρόνια είχε φύγει από τη ζωή.

Την απόφαση να αλλάξει το επίθετό της στα social media πήρε η κόρη του Πύρρου Δήμα, Μαρία.

Το τρίτο παιδί του Χρυσού Ολυμπιονίκη με την πρώτη σύζυγό του, Αναστασία, με την κίνησή της αυτή προκάλεσε απορίες σχετικά με τη σχέση που έχει με τον πατέρα της. Η Μαρία Δήμα λοιπόν εμφανίζεται στα social media ως Μαρία Σδούγκου, το επώνυμο της μητέρας της.

Ο λόγος που το έκανε αυτό είναι για τη μητέρα της, η οποία το 2018 έφυγε από τη ζωή, νικημένη από τον καρκίνο. Ο θάνατός της, προκάλεσε μεγάλη θλίψη στα τέσσερα παιδιά της, αλλά και στον Έλληνα πρώην αρσιβαρίστα και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Δήμας μάλιστα χρειάστηκε αρκετό καιρό για να ξεπεράσει τον χαμό της πρώην συζύγου του, αλλά και για να βρει ξανά τη γυναίκα της ζωής του, την Αφροδίτη Σκαφίδα. Με την οποία περιμένει σε λίγες ημέρες τον ερχομό της κόρης τους, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχαν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πλέον η κόρη του Πύρρου Δήμα ζει και σπουδάζει στις ΗΠΑ, όπου ασχολείται και με την άρση βαρών. Κάπως έτσι πήρε την απόφαση να αλλάξει το επώνυμό της, για να μην υπάρχει σύγκριση με τον πατέρα της, που είχε τεράστια επιτυχία στο συγκεκριμένο άθλημα.