Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στο Sportal: «Οι πιθανότητες δεν ήταν υπέρ μου, ήταν πολύ σκοτεινή περίοδος, τώρα είμαι έτοιμος να επιστρέψω»

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στο Sportal: «Οι πιθανότητες δεν ήταν υπέρ μου, ήταν πολύ σκοτεινή περίοδος, τώρα είμαι έτοιμος να επιστρέψω»

Sportal newsroom 16:58 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 19.10.2023

Ο θρύλος των μαχητικών αθλημάτων, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, βρέθηκε στη Βουλγαρία και μίλησε αποκλειστικά στο Sportal.

Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση είναι ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ. Ο θρύλος των μαχητικών αθλημάτων βρέθηκε στη Σόφια για ένα τουρνουά που διοργανώνει ο ίδιος και βρέθηκε καλεσμένος στο στούντιο του Sportal.bg

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βουλγαρία. Ευχαριστώ που με έχετε», ανέφερε αρχικά ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ.

Ο 35χρονος μαχητής δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει. «Όσο πιο σύντομα που δώσουν ημερομηνία. Έχουν περάσει τρία χρόνια από την τελευταία φορά που αγωνίστηκα. Δεν είναι κάτι εύκολο. Έχω κάνει ό,τι χρειάζεται για να επανέλθω. Δεν είναι δική μου ευθύνη αυτό που συμβαίνει. Είμαι ένας άνθρωπος που παλεύει. Αντιμετώπισα έναν δύσκολο τραυματισμό και είμαι έτοιμος για την επάνοδό μου όταν μου επιτραπεί. Όσο το συντομότερο, τόσο το καλύτερο. Ήλπιζα ότι θα επανέλθω τον Δεκέμβριο αλλά δεν νομίζω να γίνει αυτό τελικά. Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο απλά πείτε μου μία ημερομηνία! Δεν έχω κάνει κάτι που υποτίθεται ότι δεν επιτρέπεται. Είμαι έτοιμος», ανέφερε στο Sportal ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής ρωτήθηκε συγκεκριμένα για το αν Μάικλ Τσάντλερ θα είναι αντίπαλός του: «Θα είναι σίγουρα ένας από τους επομένους αντιπάλους μου. Ποτέ δεν με ενδιέφερε ο αντίπαλος. Εύχομαι μόνο να αγωνιστώ. Να επιστρέψω στον τρόπο ζωής μου. Αυτός είναι ο τρόπος που αμείβομαι. Είμαι μαχητής στο UFC. Θέλω να επιστρέψω. Το ποιος θα είναι ο αντίπαλος δεν έχει σημασία για εμένα. Αν η UFC θέλει ο επόμενος αντίπαλός μου να είναι ο Μάικλ Τσάντλερ, θα είναι αυτός. Αν θέλει να είναι κάποιος άλλος ας είναι. Φαίνεται όμως ότι θα είναι ο Μάικλ Τσάντλερ. Πείτε μου μία ημερομηνία και πάμε να το κάνουμε».

«Το proper 12 είναι ένα από τα «μωρά» μου. Είμαι πολύ περήφανος για τη δημιουργία του. Όλη η ομάδα πίσω έχει κάνει καταπληκτική δουλειά. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, μία παγκόσμια επιτυχία. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ, στη Σόφια, στη Βουλγαρία. Θα κάνουμε διάφορα events προκειμένου να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους αθλητές να αναδειχθούν. Στόχος μου είναι να ανταποδώσω κάτι στο άθλημα και να βοηθήσω νέους αθλητές.

Ανυπομονώ να δω τη διοργάνωση εδώ και τι ταλέντο υπάρχει στη Βουλγαρία. Ξέρω ότι η χώρα «χτίζει» παράδοση στις πολεμικές τέχνες και να ανυπομονώ να βρεθώ στην αρένα που θα φιλοξενήσει 10 χιλιάδες κόσμο. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Βουλγαρίας, στους χορηγούς», είπε για τη διοργάνωση της Σόφιας.

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ μίλησε με ιδιαίτερα λόγια για τα παιδιά του. «Έχω αρκετά κατορθώματα για τα οποία νιώθω περήφανος. Αλλά για μένα, το πιο περήφανο επίτευγμά μου είναι τα παιδιά μου. Έχω τρία παιδιά, δύο γιους και μία κόρη. Περιμένω ακόμη έναν γιο. Για μένα το τι πετυχαίνουμε στη ζωή μας είναι τίποτα, αν δεν μπορούμε να το μεταδώσουμε στα παιδιά μας. Το να μεγαλώσω σωστά τα παιδιά μου είναι για εμένα το πιο σημαντικό πράγμα που θα έχω πετύχει. Η ζωή είναι ένας μαραθώνιος ότι αγώνας σπριντ. Έχω καταφέρει σημαντικά πράγματα, έχω καταφέρει το πιο γρήγορο νοκ άουτ, έχω πετύχει τασ περισσότερα knock down στον δρόμο προς τον δεύτερο διαδοχικό μου τίτλο αλλά τίποτα δεν ξεπερνά τα παιδιά μου. Θέλω να είμαι καλός πατέρας και να δώσω στα παιδιά μου το καλό παράδειγμα», είπε ο 35χρονος μαχητής.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι περνάμε καλά μαζί. Ο γιος μου, Κόνορ Τζούνιορ έριχνε γροθιές προτού περπατήσει. Είχα έναν παιδικό σάκο του μποξ, δεν μπορούσε να πατήσει στα πόδια του και χτυπούσε τον σάκο. Αντίθετα, ο μικρός μου γιος, ο Ρίαν δεν έχω δώσει γροθιά. Κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Νιώθω ότι ο Ρίαν είναι περισσότερο της πάλης. Αν προπονούνται μαζί θα είναι τέλειο. Το πιο σημαντικό είναι να περνάνε καλά», απάντησε για το αν τα παιδιά του θα ακολουθήσουν τον δικό του δρόμο.

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ μίλησε και για τον τραυματισμό του. «Ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι. Είμαι ευγνώμων στους γιατρούς μου που μου έδωσε τη δυνατότητα να επιστρέψω. Οι πιθανότητες δεν ήταν υπέρ μου, όχι μόνο για να αγωνιστώ αλλά και να σταθώ στα πόδια μου. Ήταν πολύ τρομακτική και σκοτεινή περίοδος. Πέρασα πολύ χρόνο με τον εαυτό μου. Αισθάνομαι καλά, μπορώ να κλωτσήσω καλύτερα. Είμαι έτοιμος να επιστρέψω. Θέλω να μου επιτρέψουν να γυρίσω», σημείωσε σχετικά.

Βίντεο - ντοκουμέντο δείχνει τον ΜακΓκρέγκορ να οδηγεί στην τουαλέτα τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό
ΠΥΓΜΑΧΙΑ

13:21 - 16.06.2023

Βίντεο - ντοκουμέντο δείχνει τον ΜακΓκρέγκορ να οδηγεί στην τουαλέτα τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό

Η υπόθεση βιασμού για την οποία κατηγορείται ο ΜακΓκρέγκορ έχει σοκάρει ολόκληρο τον πλανήτη, ωστόσο το TMZ με ένα αποκαλυπτικό βίντεο θέλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Ο 35χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής υπενθύμισε και τι είναι αυτό που το κάνει να συνεχίζει. «Αγαπάω τον ανταγωνισμό. Το να παλεύω μου δίνει εσωτερική ειρήνη, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Με καθορίζει. Πέτυχα πολλά αλλά αισθάνομαι ακόμη καλά. Ελπίζω να επιστρέψω» σχολίασε σχετικά.

Κλείνοντας, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έδωσε υπόσχεση ότι θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός.