Ο Τραμπ κέρδισε 2,5 εκατ. δολάρια ως σχολιαστής στην επιστροφή του Χόλιφιλντ στο ρινγκ! (vid)

Ντόναλντ Τραμπ

i

Printscreen

Ο Τραμπ κέρδισε 2,5 εκατ. δολάρια ως σχολιαστής στην επιστροφή του Χόλιφιλντ στο ρινγκ! (vid)

Κωνσταντίνος Ζήκος 17:55 - 24.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 28.07.2023

Το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων φέρεται να αποκόμισε ως κέρδος ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, από την πρόσληψη του στη θέση του σχολιαστή για τον αγώνα-επιστροφή στα ρινγκ του σπουδαίου πυγμάχου, Εβάντερ Χόλιφιλντ.

Η βιαστική επιστροφή του σπουδαίου πυγμάχου και Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Εβάντερ Χόλιφιλντ στο ρίνγκ το 2021,αποδείχτηκε λανθασμένη επιλογή για τον ίδιο, αλλά φαίνεται πως αποτέλεσε σημαντικό όφελος για τον...Ντόναλντ Τραμπ , που αποχώρησε από την αναμέτρηση έχοντας εισπράξει 2,5 εκατομμύρια δολάρια για τη παρουσία του στο συγκεκριμένο γεγονός.

 Πιο συγκεκριμένα ,ο Τραμπ είχε προσληφθεί στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της 11ης Σεπτεμβρίου. με τον ρόλο του οικοδεσπότη και σχολιαστή του αγώνα. Πέρα όμως από το χρηματικό κομμάτι, ο Τραμπ αποκόμισε και ένα επιπλέον κέρδος από τη βραδιά, την αποθέωση που γνώρισε από το κοινό, το οποίο φώναζε ρυθμικά το όνομα του, αναγνωρίζοντας σε αυτόν σημαντικές γνώσεις σχετικά με την πυγμαχία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των USA Today Sports λοιπόν, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά 2,5 εκατομμύρια δολάρια και από ότι φαίνεται...χρωστάει πολλά στον Εβάντερ Χόλιφιλντ.

Σε μία αναμέτρηση που τελικά ολοκληρώθηκε πολύ νωρίτερα από ότι θα μπορούσε κάποιος να είχε φανταστεί εξαρχής, ο Τραμπ κατάφερε να αποκτήσει ένα ακόμα σημαντικό προσωπικό οικονομικό όφελος για τον ίδιο, μέσω μιας αρκετά απρόσμενης διαδικασίας.

Ο Χόλιφιλντ εμφανίστηκε στον αγώνα σε εμφανώς κακή κατάσταση. Ήταν αγύμναστος, παρουσιάζοντας έτσι μια εικόνα που δεν ταίριαζε στο προφίλ που είχε παρουσιάσει στο κοινό τα προηγούμενα χρόνια και δεν θύμιζε σίγουρα σε τίποτα τον αθλητή του παρελθόντος. Σε αγώνα αρχικά προγραμματισμένο με διάρκεια 8 γύρους, 2 λεπτών ο καθένας, γνώρισε την ήττα από τον Βραζιλιάνο πρώην πρωταθλητή του UFC, Βίτορ Μπέλφορντ, αρκετά νωρίτερα από το αναμενόμενο.

 Μάλιστα, ο Χόλιφιλντ δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει ούτε τον πρώτο γύρο, αφού ο αντίπαλος του τον είχε στριμώξει στα σχοινιά και παρόλο που κατάφερε στη συνέχεια να σηκωθεί εντός του επιτρεπόμενου χρόνου, ο διαιτητής αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα. Γεγονός που προκάλεσε την απορία του 60χρονου σήμερα πρώην αθλητή, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να αποδεχτεί τον τρόπο που ηττήθηκε.