Λεκλέρ: «Θέλω μία μέρα να οδηγήσω εδώ με τη Ferrari, ήταν μία εξαιρετική εμπειρία»

Σαρλ Λεκλέρ

i

©SS Twitter

Λεκλέρ: «Θέλω μία μέρα να οδηγήσω εδώ με τη Ferrari, ήταν μία εξαιρετική εμπειρία»

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:26 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:30 - 11.06.2023

Ο Σαρλ Λεκλέρ παρακολούθησε από κοντά την ιστορική νίκη της Ferrari στις 24 ώρες του Λε Μαν.

Η Ferrari πέτυχε μία ιστορική νίκη στον 24ωρο αγώνα του Λε Μαν, καθώς συμπληρώθηκε μισός αιώνας από τη συμμετοχή της στον σημαντικότερο αγώνα αντοχής του μηχανοκίνητου αθλητισμού.  

Μάλιστα το παρών στον αγώνα έδωσε ο οδηγός της Ferrari στη Formula 1, Σαρλ Λεκλέρ, ο οποίος ήθελε να στηρίξει από κοντά τη προσπάθεια της ομάδας του. 

O Μονεγάσκος οδηγός μίλησε στη κάμερα του Eurosport. Ερωτηθείς για το αν θα ήθελε κάποια στιγμή να λάβει μέρος στον 24ωρο αγώνα του Λε Μαν με τη Ferrari, ο Λεκλέρ είπε. «Γιατί όχι, θα το ήθελα πολύ. Πρόκειται για μία απίστευτη διοργάνωση, θέλω μία μέρα να κλικάρω το σχετικό κουτάκι. Το πότε θα γίνει αυτό δεν το ξέρω». 

Όσον αφορά για τη πρώτη νίκη της ιταλικής ομάδας στον αγώνα του Λε Μαν μετά το 1965, ο 25χρονος ανέφερε: «Τα συναισθήματα είναι απίστευτα, προφανώς. Όπως το να κερδίζει η Ferrari εδώ μετά από τόσες δεκαετίες απουσίας και μάλιστα στα 100 χρόνια από τον πρώτο αγώνα στο Λε Μαν. Δυστυχώς ο αγώνας δεν πήγε όπως θα θέλαμε για το δεύτερο αγωνιστικό #50 της Ferrari. Ήμουν εδώ για να υποστηρίξω την ομάδα και χαίρομαι που η Ferrari κέρδισε. Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία. Είμαι περήφανος για τη νίκη της Ferrari».