Σοκάρει η ομολογία του Φερνάντο Αλόνσο: «Έπαθα εγκαύματα έπειτα από 15 γύρους στο Κατάρ»

Φερνάντο Αλόνσο

i

©printscreen

Σοκάρει η ομολογία του Φερνάντο Αλόνσο: «Έπαθα εγκαύματα έπειτα από 15 γύρους στο Κατάρ»

Ο Φερνάντο Αλόνσο μιλώντας για τις συνθήκες στον αγώνα του Κατάρ ανέφερε πως μετά από 15 γύρους είχε πάθει εγκαύματα.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτων ανακοίνωσε ότι θα πάρουν μέτρα ώστε οι οδηγοί να μην χρειαστεί να αγωνιστούν ξανά σε συνθήκες τόσο κακές, όπως στο Λουσαΐλ στο Κατάρ την Κυριακή (8/10). Στον οποίο αρκετοί αθλητές αποχώρησαν λόγω της ζέστης

Για το θέμα αυτό μίλησε ο υπεύθυνος της Aston Martin, Μάικ Κρακ, ο οποίος ανέφερε πως αν συνεχιστεί αυτό θα χρειαστούν κλιματισμό οι αθλητές. «Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε νέες ακραίες συνθήκες. Οπότε νομίζω δεν είμαστε πολύ μακριά από το να έχουμε κλιματισμό, αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση», ήταν τα λόγια του, ενώ συνέχισε λέγοντας.

«Υπάρχουν υδραυλικές γραμμές και υπάρχει μονάδα ελέγχου κινητήρα γύρω σας. Όλα τα μέρη γίνονται ζεστά και οι ομάδες προσπαθούν να απομονώσουν την έδρα από όλα αυτά. Από την άλλη δεν θέλετε να έχετε κανενός είδους ενεργή ψύξη στο μονοθέσιο, γιατί προσθέτετε περισσότερο βάρος».

Ο Ράσελ εμπνέεται από τον Αλόνσο
FORMULA 1

16:30 - 07.10.2023

Ο Ράσελ εμπνέεται από τον Αλόνσο

Ο Τζορτζ Ράσελ άκουσε μια συνέντευξη στην οποία ο Φερνάντο Αλόνσο μετάνιωσε που δεν απόλαυσε περισσότερο την καριέρα του και από τότε άλλαξε όραμα για τα πράγματα.

Την ίδια ώρα ο Φερνάντο Αλόνσο μίλησε για τα εγκαύματα που είχε πάθει κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Κατάρ. «Είχα θέμα με τη θερμοκρασία στη δεξιά πλευρά της θέσης. Είχα πάθει εγκαύματα στους 15 γύρους, έτσι ζήτησα από ράδιο, αν μπορούσαν να μου πετάξουν λίγο νερό ή κάτι τέτοιο στο pit stop, όπου προφανώς δεν επιτρεπόταν», ανέφερε χαρακτηριστικά.