Yπερυπολογιστής προέβλεψε ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1

Ο Σέρχιο Πέρες με τον Μαξ Φερστάπεν

i

© Photo by Mark Thompson/Getty Images

Yπερυπολογιστής προέβλεψε ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:48 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:27 - 29.04.2023

Έγινε η πρόβλεψη από έναν υπερυπολογιστή για το πώς θα είναι η βαθμολογία της φετινής σεζόν της Formula 1.

Μετά από τρεις αγώνες στη σεζόν της Formula 1 του 2023, ένας υπερυπολογιστής έδωσε μια προεπισκόπηση του ποιος θα είναι ο πρωταθλητής της φετινής χρονιάς στο άθλημα. 

Όπως έκανε τις τελευταίες σεζόν, η BonusCodeBets συγκέντρωσε τα πιο πρόσφατα δεδομένα και έκανε προεπισκόπηση πώς θα καταλήξουν οι τίτλοι των οδηγών και των κατασκευαστών. 

Χωρίς άλλα νέα, ο υπερυπολογιστής της Formula 1 υπολογίζει ότι ο Σέρχιο Πέρες (1/12) θα υποκύψει στον Μαξ Φερστάπεν (1/9) στον αγώνα για το στέμμα. ενώ βάζει στην τρίτη θέση τον Φερνάντο Αλόνσο (1/18). 

Έξαλλος ο Φερστάπεν, είπε «μ@λ@κ@» τον Ράσελ μετά την επαφή που είχαν στον αγώνα sprint (vid)
FORMULA 1

20:01 - 29.04.2023

Έξαλλος ο Φερστάπεν, είπε «μ@λ@κ@» τον Ράσελ μετά την επαφή που είχαν στον αγώνα sprint (vid)

Ο Τζορτζ Ράσελ πέρασε τον Μαξ Φερστάπεν στον πρώτο γύρο μετά την μονομαχία που είχανε ρόδα με ρόδα, αλλά ο οδηγός της Red Bull δεν ήταν ευχαριστημένος με το πώς ο πιλότος της Mercedes ολοκλήρωσε το προσπέρασμα.

Πίσω από τον Ισπανό οδηγό της Aston Martin, υπολογίζεται ότι ο Λιούις Χάμιλτον (1/25) θα «εκδικηθεί» τον team mate του στη Mercedes, Τζορτζ Ράσελ (1/30) μετά από όσα συνέβησαν το 2022. 

Με αυτό, η Ferrari φαίνεται έτοιμη να τελειώσει μια σεζόν που θα ξεχάσει, αφού έπεσε από την πρώτη πεντάδα με 20 αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν. 

Ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα των κατασκευαστών;

«Ο υπερυπολογιστής μας προβλέπει ότι ο Μαξ Φερστάπεν θα κερδίσει το πρωτάθλημα των οδηγών και η Red Bull το πρωτάθλημα των κατασκευαστών», δήλωσε εκπρόσωπος της BonusCodeBets.

Εκτός από το ότι ο υπερυπολογιστής βλέπει τον Μαξ Φερστάπεν και τον Σέρχιο Πέρες να επαναλαμβάνουν την κατάκτηση του τίτλου των κατασκευαστών (1/15), πιστεύει ότι η Ferrari (1/22) θα εκθαμβώσει και θα την τοποθετήσει ως δεύτερο φαβορί, υποβιβάζοντας την Aston Martin, η οποία θα τερματίσει μπροστά από τη Mercedes, στην τρίτη. 

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος επέμεινε ότι οι πιθανότητες θα άλλαζαν αν δεν υπήρχε η Red Bull: «Και τα δύο πρωταθλήματα φαίνονται πολύ κοντά αν βγάλεις από την εξίσωση τους Μαξ Φερστάπεν, Σέρχιο Πέρες και Red Bull». 

Tags: