Έξαλλος ο Φερστάπεν, είπε «μ@λ@κ@» τον Ράσελ μετά την επαφή που είχαν στον αγώνα sprint (vid)

Μαξ Φερστάπεν - Τζορτζ Ράσελ

i

©Print Screen

Έξαλλος ο Φερστάπεν, είπε «μ@λ@κ@» τον Ράσελ μετά την επαφή που είχαν στον αγώνα sprint (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:01 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:07 - 29.04.2023

Ο Τζορτζ Ράσελ πέρασε τον Μαξ Φερστάπεν στον πρώτο γύρο μετά την μονομαχία που είχανε ρόδα με ρόδα, αλλά ο οδηγός της Red Bull δεν ήταν ευχαριστημένος με το πώς ο πιλότος της Mercedes ολοκλήρωσε το προσπέρασμα.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα sprint του Σαββάτου στο Αζερμπαϊτζάν, ο Μαξ Φερστάπεν ήταν εκνευρισμένος με τον Τζορτζ Ράσελ μετά από την «μάχη» που είχανε στον πρώτο γύρο, καθώς ο οδηγός της Red Bull ήταν θυμωμένος με την σύγκρουση που είχανε. 

Στη συνέχεια ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας των οδηγών, Μαξ Φερστάπεν ανέκτησε γρήγορα τη θέση σε μια επανεκκίνηση που έγινε στον αγώνα, λόγω της εισόδου του αυτοκινήτου ασφαλείας, αλλά η ζημιά που είχε στην πτέρυγα του τον άφησε πίσω στη μάχη με τον Σαρλ Λεκλέρ ή τον νικητή του αγώνα Σέρχιο Πέρες.  

Ο Φερνάντο Αλόνσο σχολίασε τις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Τέιλορ Σουίφτ
FORMULA 1

22:06 - 27.04.2023

Ο Φερνάντο Αλόνσο σχολίασε τις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Τέιλορ Σουίφτ

Ο οδηγός της Formula 1, Φερνάντο Αλόνσο, κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Τέιλορ Σουίφτ ωστόσο ο Ισπανός απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση.

Στο παρκ-φερμέ του Μπακού ο Ράσελ είπε, ότι: «Δεν είχα πρόσφυση, μπλοκάριζαν οι τροχοί μου» και ο Φερστάπεν του απάντησε πως «κανείς μας δεν έχει πρόσφυση, όλοι πρέπει να αφήνουμε λίγο χώρο».

«Εντάξει, τι θέλεις λοιπόν να κάνω τώρα» ήταν η επόμενη φράση του Ράσελ, που μάλλον έκανε έξαλλο τον Ολλανδό, καθώς βλέποντας τον Βρετανό να απομακρύνεται του φώναξε «τότε την επόμενη φορά να περιμένεις το ίδιο!» πριν τον αποκαλέσει μ@λ@κ@ μπροστά στις κάμερες.

Σε δηλώσεις του Ράσελ μετά την ολοκλήρωση του αγώνα sprint, είπε: «Ήμουν στην εσωτερική, και ως οδηγός γνωρίζεις το ρίσκο όταν είσαι στην εξωτερική Είμαι εδώ για να μάχομαι και να κερδίζω. Δεν θα κάνω πίσω μόνο και μόνο επειδή προηγείται στο πρωτάθλημα. Με εξέπληξε που προσπάθησε να κρατηθεί ακόμα στην εξωτερική, είμαστε σε ένα σιρκουί πόλης και έχει πολλά περισσότερα να χάσει από όσα εγώ.

«Καμία από τις επαφές δεν ήταν εσκεμμένη, έκανα ό,τι μπορούσα για να είναι μια καθαρή μάχη αλλά, όπως είπα, με εξέπληξε λίγο που αντιστάθηκε τόσο πολύ για να κρατήσει τη θέση. Ήμουν στην εσωτερική, και δεν έχω να πω κάτι άλλο για να είμαι ειλικρινής», συμπλήρωσε ο Ράσελ.

«Μου έκανε εντύπωση γιατί εκνευρίστηκε τόσο, τερμάτισε, και μάλιστα στην 3η θέση. Έχει αρκετή εμπειρία για να γνωρίζει πως όταν προσπαθείς να περάσεις κάποιον από την εξωτερικό, υπάρχει ένα ρίσκο ότι ο άλλος από την εσωτερική μπορεί να ανοιχτεί πάνω σου. Δεν πιστεύω ότι θα γινόταν κάτι διαφορετικό αν οι θέσεις μας ήταν αντίστροφες».