Η Aston Martin θα αλλάξει όνομα τον επόμενο χρόνο

Σήμα Aston Martin

i

©Aston Martin

Η Aston Martin θα αλλάξει όνομα τον επόμενο χρόνο

Η Aston Martin αναμένεται να αλλάξει το όνομά της από την επόμενη χρονιά στη Formula 1.

Η Aston Martin θα αλλάξει το όνομά της από την επόμενη σεζόν. 

Η βρετανική ομάδα επί του παρόντος ονομάζεται Aston Martin Cognizant F1 Team, θα αφαιρέσει τον παγκόσμιο συνεργάτη της στον τομέα των τεχνολογικών υπηρεσιών, ο οποίος είναι επί του παρόντος χορηγός τίτλου.  

Η Cognizant εργάζεται στην Aston Martin από τότε που ο ιδιοκτήτης Λόρενς Στρολ μετονομάστηκε στην ομάδα από τη Racing Point για τη σεζόν 2021 και, στο γκραν πρι του Κατάρ, ανακοινώθηκε η ενίσχυση της σχέσης από τον εκπρόσωπο της στο RacingNews365.com πως η αμερικανική εταιρεία θα απουσιάζει από το όνομα της Aston Martin το 2024. 

Αναλυτικά όσα είπε ο ιδιοκτήτης της ομάδας: 

«Η Cognizant ήταν ο πρώτος μας συνεργάτης για τον τίτλο και συνεργάστηκαν με την Aston Martin για να χτίσουν τη φήμη της επωνυμίας τους. Η Cognizant είναι μια εταιρεία 35 δισεκατομμυρίων δολαρίων με 300.000 υπαλλήλους, αλλά πριν από τρία χρόνια δεν ήταν γνωστή. Μέσα από την πρώτη φάση της συνεργασίας τους μαζί μας, το πέτυχαν αυτό τώρα, πολύ περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ποια είναι η Cognizant και τι κάνει. 

Αυτό σχεδιαζόταν πάντα ως η δεύτερη φάση αυτής της σχέσης αφού επιτύχουν την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, εμβαθύνουν τη συνεργασία τους μαζί μας, εφαρμόζουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους στην επιχείρησή μας τόσο εντός όσο και εκτός της πίστας και τώρα χτίζουμε μια βαθύτερη, ευρύτερη σχέση μαζί τους. Το όνομα της νέας ομάδας θα επιβεβαιωθεί στις αρχές του 2024».