Ο Νόρις τραυματίστηκε σε πάρτι στην Ολλανδία (vids)

Λάντο Νόρις

i

©printscreen

Ο Νόρις τραυματίστηκε σε πάρτι στην Ολλανδία (vids)

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:13 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 16.05.2024

Ο Λάντο Νόρις τραυματίστηκε στο πρόσωπο από θραύσματα γυαλιών κατά τη διάρκεια του πάρτι που έκανε o φίλος του και διάσημος DJ Martin Garrix.

Ο Λάντο Νόρις υπέστη έναν άσχημο τραυματισμό στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια ενός πάρτι που έκανε o φίλος του και διάσημος DJ Martin Garrix στο Άμστερνταμ, λίγες ημέρες πριν από το γκραν πρι του Μαϊάμι το προσεχές τριήμερο.

Ο Βρετανός της McLaren ήταν πάνω σε μία βάρκα στην οποία ήταν σε εξέλιξη ένα πάρτι στο πλαίσιο των εορτασμών της Ημέρας του Βασιλιά (επίσημη γιορτή της χώρας).

Ωστόσο δεν πήγαν όλα τόσο καλά για τον Νόρις, καθώς λίγες ώρες μετά, εικόνες κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έδειχναν τον 24χρονο με έναν ματωμένο επίδεσμο στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα με το planetf1.com, ο τραυματισμός του προήλθε από σπασμένο γυαλί, κάτι που υποδεικνύει πως οι παρευρισκόμενοι το απόλαυσαν και με το παραπάνω. Το ίδιο μέσο αναφέρει πως παρά τον τραυματισμό του, ο νεαρός οδηγός θα συμμετέχει κανονικά στο GP του Μαϊάμι.

Ο Νόρις συνδέεται με την Ολλανδία λόγω της καταγωγής της μητέρας του, και μάλιστα γνωρίζει να μιλά και φλαμανδικά.

Ο Νόρις έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στην τρέχουσα σεζόν της Formula 1, έχοντας τερματίσει δύο φορές στο βάθρο και έχοντας συγκεντρώσει 58 βαθμούς.

Πρόσφατα ο έκανε την καλύτερή του εμφάνιση για φέτος, καθώς τερμάτισε στη 2η θέση του γκραν πρι της Κίνας, πίσω μόνο από τον νικητή, Μαξ Φερτστάπεν, ενώ είχε πάρει την πολ ποζίσιον για τον Αγώνα Σπριντ του Σαββάτου.