Λιούις Χάμιλτον: «Καταλάβαμε ότι είμαστε πολύ μακριά»

Λιούις Χάμιλτον

i

© getty images

Λιούις Χάμιλτον: «Καταλάβαμε ότι είμαστε πολύ μακριά»

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:42 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 04.03.2023

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν εμφανίστηκε αισιόδοξος για την Mercedes μετά το τέλος των πρώτων δοκιμών στο Grand Prix του Μπαχρέιν.

Ο Λιούις Χάμιλτον τερμάτισε στην 8η θέση στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές του Μπαχρέιν, με τον Βρετανό οδηγό να έχει διαφορά 6 δέκατα του δευτερολέπτου από τον πρωτοπόρο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Λιούις Χάμιλτον παραδέχτηκε ότι η Mercedes ήταν «πολύ μακριά» από τη Red Bull μετά την πρώτη μέρα των πρώτων ελεύθερων δοκιμών στο Μπαχρέιν.

Ο Χάμιλτον μίλησε μετά το τέλος των δοκιμών και είπε: «Καταλάβαμε ότι είμαστε πολύ μακριά. «Το ξέραμε ήδη από τις δοκιμές, όμως η απόσταση είναι μεγάλη. Προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ, αλλά είναι αυτό που είναι και πρέπει να προσπαθήσουμε να το δουλέψουμε».

Και συνέχισε: «Νόμιζα ότι η Ferrari ήταν δεύτεροι. Πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα, είμαστε αρκετά κοντά στη Ferrari. Φαίνεται ότι η Άστον Μάρτιν είναι δεύτερη και εμείς είμαστε ανάμεσα στην τρίτη και την τέταρτη θέση. Οπότε είμαστε περίπου εκεί που βρισκόμασταν την περασμένη σεζόν, αν όχι λίγο πιο πίσω.

«Είναι δύσκολο για όλους, και κανείς από εμάς δε θέλει να είμαστε σε αυτό το σημείο, και σίγουρα δεν είμαστε εκεί που αξίζουμε να είμαστε, γιατί όλοι συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και σκεφτόμαστε ο ένας τον άλλο. Όμως είμαστε απλά στον λάθος δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε να απομακρυνόμαστε από αυτό και να βρούμε έναν τρόπο να βρεθούμε στη σωστή πορεία. Αυτή τη στιγμή είμαστε μακριά από τους πρωτοπόρους».