Με ειδικό χρωματισμό η Alfa Romeo στη Μόντσα (pics)

Νέος χρωματισμός Alfa Romeo

i

©Sauber Media

Με ειδικό χρωματισμό η Alfa Romeo στη Μόντσα (pics)

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:49 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:50 - 01.09.2023

Η Alfa Romeo αποκάλυψε το αναθεωρημένο livery που θα φέρουν τα μονοθέσια της στο γκραν πρι της Ιταλίας.

Μετά την Scuderia Ferrari, η Alfa Romeo θα αγωνιστεί στο Ιταλικό γκραν πρι με ξεχωριστά χρώματα για να γιορτάσει το λανσάρισμα του νέου αυτοκινήτου περιορισμένης έκδοσης, του 33 Stradale. 

©Sauber Media

Το χρώμα περιλαμβάνει τα χρώματα της ιταλικής σημαίας στο κάλυμμα του κινητήρα και τους χρυσούς τροχούς ως ένα νεύμα στην ιταλική κληρονομιά της εταιρίας και τις λεπτομέρειες στο νέο σπορ μοντέλο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι χρυσές λεπτομέρειες είναι αφιερωμένες στο νέο αυτοκίνητο της Alfa Romeo, την 33 Stradale, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στο περιθώριο του γκραν πρι της Ιταλίας στη Μόντσα.

Ο εκπρόσωπος της ελβετικής ομάδας, Αλεσάντρο Αλούνι Μπράβι, ανέφερε: «Καθώς πλησιάζουμε τον αγώνα της έδρας μας στη Monza, είναι χαρά να αποκαλύψουμε αυτό το απίστευτο livery, έναν αληθινό φόρο τιμής όχι μόνο στο 33 Stradale, αλλά στην Alfa Romeo συνολικά και στη χώρα από την οποία προέρχεται, την Ιταλία. Αυτό το livery είναι ίσως ένα από τα πιο όμορφα που είχαμε ποτέ σε αυτοκίνητο και το να μπορούμε να το επιδείξουμε μπροστά στο κοινό μας, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων μελών της ομάδας μας από το Hinwil στις κερκίδες είναι τιμή για όλους μας. 

©Sauber Media

«Προσωπικά, είμαι ενθουσιασμένος από τις αναφορές στο 33 Stradale: το αρχικό μοντέλο του 1967 ήταν ένα εμβληματικό αυτοκίνητο που επηρέασε το στυλ και τη σχεδίαση για μια γενιά και όχι μόνο, και η τελευταία του ενσάρκωση εκπροσωπεί όλη αυτή την κληρονομιά, ενώ παράλληλα χαράσσει το δρόμο προς το μέλλον της Alfa Romeo».  

Από τη μεριά του, ο Ζαν Φιλίπ Ιμπαρατό,, Διευθύνων Σύμβουλος της Alfa Romeo, πρόσθεσε: «Μαζί με τη νέα 33 Stradale, θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι το μοναδικό που αποτίνει φόρο τιμής στην ιστορία μας και να κάνει τους Alfisti υπερήφανους. Ο αφιερωμένος χρωματισμός της Alfa Romeo F1 Team Stake ενσαρκώνει το πνεύμα, το πάθος και το όραμα που έχουμε βάλει στη 33 Stradale. Ανυπομονώ να το δω στην πίστα αυτό το Σαββατοκύριακο».