Νόρις: «Η δεύτερη θέση ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω»

Λάντο Νόρις

i

©McLaren

Νόρις: «Η δεύτερη θέση ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:30 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:28 - 05.11.2023

Ο Λάντο Νόρις εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την επίτευξη της δεύτερης θέσης στο γκραν πρι του Σάο Πάουλο στη Βραζιλία.

Ο Λάντο Νόρις έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση και από την 6η θέση πετάχτηκε στη 2η. Ο οδηγός της McLaren προσπάθησε να απειλήσει τον Μαξ Φερστάπεν, όμως δεν τα κατάφερε και αρκέστηκε στη 2η θέση της τελικής κατάταξης. Πέρα από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης ο Βρετανός αναδείχθηκε και ο οδηγός της ημέρας από το κοινό. 

«Νιώθω πολύ καλά. Δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα ο αγώνας. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό όπως στο σπριντ, το οποίο είναι σημαντικό. Έκανα καλή εκκίνηση και βρέθηκα από 6ος, 2ος. 

Ήταν μια ωραία έκπληξη, προσπάθησα να βελτιωθώ σε σχέση με χθες. Η δεύτερη θέση είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε αυτές τις μέρες. Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά.

Ερωτηθείς για το αν πίστεψε κατά τη διάρκεια του αγώνα πως θα μπορούσε να κερδίσει τον Φερστάπεν, ο Βρετανός απάντησε: «Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ότι μπορούσα να πιέσω τα ελαστικά, αλλά ο Μαξ είχε απάντηση για όλα. Είναι κρίμα, αλλά έκανε έναν καλό αγώνα. Ήταν δύσκολος αγώνας και η δεύτερη θέση είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς».