Ο Κάρλος Σάινθ χάνει τελικά λόγω σκωληκοειδίτιδας το γκραν πρι της Σαουδικής Αραβίας

Κάρλος Σάινθ

i

©Scuderia Ferrari

Ο Κάρλος Σάινθ χάνει τελικά λόγω σκωληκοειδίτιδας το γκραν πρι της Σαουδικής Αραβίας

Γιάννης Λιβανός 13:53 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:01 - 08.03.2024

Απρόσμενη εξέλιξη για τη Ferrari, η οποία θα αναγκαστεί να στραφεί σε...υπηρεσιακή λύση για το ένα της μονοθέσιο. Αυτό γιατί ο Κάρλος Σάινθ τελικά δεν θα μπορέσει να «πιλοτάρει», παρά το γεγονός πως η ιταλική ομάδα μέχρι χθες (07/03) διαβεβαίωνε πως ο Ισπανός είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Με ένα απροσδόκητο πρόβλημα φαίνεται πως είναι αντιμέτωποι οι άνθρωποι της Ferrari ενόψει του GP της Σαουδικής Αραβίας. Το πρόβλημα αυτό αφορά τον Κάρλος Σάινθ.

Λίγες ώρες πριν τα δοκιμαστικά λοιπόν, η ιταλική ομάδα, ανακοίνωσε ότι ο πιλότος στο ένα εκ των δυο μονοθέσιων της, θα είναι ο Όλιβερ Μπέρμαν! Και αυτό διότι ο Κάρλος Σάινθ θα μείνει εκτός εξαιτίας μιας επέμβασης στην οποία θα υποβληθεί για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας!

Κάπως έτσι η Ferrari θα πάει με υπηρεσιακή λύση στο προσεχές Grand Prix, αφού ο Κάρλος Σάινθ αντιμετωπίζει το παραπάνω πρόβλημα υγείας και θα χρειαστεί φυσικά και κάποιο χρόνο προκειμένου να αναρρώσει.

Μάλιστα στην ανακοίνωση της η Ferrari δεν ξέχασε να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον Σάινθ, του οποίου η επιστροφή ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί.