Ο Μάρκο πιστεύει ότι η Ferrari θα είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη Red Bull στο Μονακό

Χέλμουτ Μάρκο

i

©Red Bull Content Pool

Ο Μάρκο πιστεύει ότι η Ferrari θα είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη Red Bull στο Μονακό

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:00 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:29 - 29.05.2024

Ο σύμβουλος της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο περιμένει ότι η Ferrari θα δυσκολέψει τους «ταύρους» στο γκραν πρι του Μονακό.

Ο «μαγικός κόσμος» της Formula 1 επιστρέφει το τριήμερο 24-26 Μαΐου με το ξεχωριστό γκραν πρι του Μονακό, τον όγδοο αγώνα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Στους τελευταίους δύο αγώνες της Formula 1 έχουμε δει σημαντικές αναβαθμίσεις από τη McLaren και τη Ferrari, με αποτέλεσμα αμφότερες πλέον να κοντράρουν στα ίσα τη Red Bull.

Ερωτηθείς ο σύμβουλος της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο για το ποια ομάδα θα είναι η μεγαλύτερη απειλή για τους «ταύρους» στο τριήμερο του Μονακό, αυτός απάντησε τη Ferrari, καθώς πιστεύει ότι η ομάδα του Μαρανέλο έχει καλύτερο ρυθμό στις κατατακτήριες δοκιμές.

«Πιστεύω ότι η Ferrari θα είναι μεγαλύτερη πρόκληση από την McLaren στο Μονακό διότι το παν εδώ είναι οι κατατακτήριες δοκιμές και η Ferrari είναι δυνατή σε αυτό το κομμάτι. Εμείς σίγουρα θα βάλουμε τα δυνατά μας», ήταν τα λόγια του.

Από την άλλη ο επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, στην ίδια ερώτηση, απάντησε: «Πιστεύω η McLaren. Έχουν πολύ γρήγορο μονοθέσιο αυτήν τη στιγμή. Ο Πιάστρι σε πολλές του αγώνα έδειχνε γρήγορος, καθώς και ο Λάντο ήταν πολύ γρήγορος ειδικά προς το τέλος του αγώνα.

Και η Ferrari βέβαια θα είναι απειλή για εμάς, άρα είναι 4 μονοθέσια που πρέπει να ”προσέχουμε”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βρετανός.