Πέρες: «Είχαμε καλή στρατηγική και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα»

Σέρχιο Πέρες

Πέρες: «Είχαμε καλή στρατηγική και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:30 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 23.07.2023

Ο Σέρχιο Πέρες ήταν χαρούμενος με την επίδοσή του στο γκραν πρι της Ουγγαρίας, με τον Μεξικανό οδηγό να επιστρέφει στο βάθρο.

Ο Σέρχιο Πέρες πραγματοποίησε έναν πολύ καλό αγώνα στη πίστα του Hungaroring. Ο Μεξικανός οδηγός τερμάτισε στη τρίτη θέση του Ουγγρικού γκραν πρι και με αυτό τον τρόπο επέστρεψε στο βάθρο. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πιλότος της Red Bull αναδείχθηκε και ο «Driver of the Day» στη σχετική ψηφοφορία της Formula 1.

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας ο Πέρες μίλησε για τον αγώνα του, λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος, βρέθηκα πολύ κοντά στη δεύτερη θέση. Δυστυχώς στους τελευταίους γύρους βρήκαμε πολλούς οδηγούς που ήταν ένα γύρο πίσω. Έβγαινα εκτός αγωνιστικής γραμμής και η πίστα ήταν πολύ βρόμικη. Έχασα χρόνο εκεί, κατάφερα να βρω ρυθμό στο τέλος αλλά ήταν πολύ αργά. Συνολικά είχαμε πολύ καλή στρατηγική και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια ο Πέρες τόνισε πως το αποτέλεσμα της Ουγγαρίας θα τον βοηθήσει πολύ, προκειμένου να βρει τον παλιό του εαυτό: «Εμφανίσεις σαν το σημερινό αγώνα πάντα βοηθάνε και πλέον θέλω να είμαι στο βάθρο σε κάθε αγώνα». 

Για τη μάχη με τον Όσκαρ Πιάστρι, ο 33χρονος πιλότος είπε: «Ήταν πραγματικά στο όριο. Τα ελαστικά μας είχαν ίδια ζωή και ακουμπήσαμε δύο φορές. Παραλίγο να πάνε πολλά πράγματα λάθος, ήταν σκληρή μάχη».