Ράσελ: «Νιώθω καταπληκτικά, μου έλειψε αυτό το συναίσθημα»

Τζορτζ Ράσελ

i

©Mercedes

Ράσελ: «Νιώθω καταπληκτικά, μου έλειψε αυτό το συναίσθημα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:49 - 09.06.2024 / Ανανεώθηκε: 02:27 - 09.06.2024

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζορτζ Ράσελ, μετά την κατάκτηση της πολ ποζίσιον στις κατατακτήριες δοκιμές του Καναδά.

Συγκινήσεις επιφύλασσαν οι κατατακτήριες δοκιμές για το γκραν πρι του Καναδά, με τον Τζορτζ Ράσελ να κάνει ίδιο χρόνο με τον Μαξ Φερστάπεν, αλλά να κατακτάει την πολ ποζίσιον για τον αυριανό αγώνα (9/6, 21:00).

Οι οδηγοί της Mercedes και της Red Bull έκαναν χρόνο 1:12:00, όμως ο Βρετανός πήρε την πολ επειδή είχε θέσει την επίδοση αυτή πρώτος.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που δύο οδηγοί σημείωσαν τον ίδιο χρόνο για την πολ ποζίσιον
FORMULA 1

00:39 - 09.06.2024

Πότε ήταν η τελευταία φορά που δύο οδηγοί σημείωσαν τον ίδιο χρόνο για την πολ ποζίσιον

Μια ιδιαίτερα σπάνια περίπτωση, που οι δύο πρώτοι οδηγοί έκαναν ακριβώς τον ίδιο χρόνο σημειώθηκε στις κατατακτήριες δοκιμές του Καναδά. Ποτέ ήταν η τελευταία φορά που έγινε αυτό.

«Είναι φοβερό. Νιώθω καταπληκτικά, έχουμε κάνει τόση δουλειά πίσω στο εργοστάσιο και ελπίζαμε το Μονακό να ήταν η αρχή της σεζόν μας. Πιστεύω πως είναι. Μου έλειψε αυτό το συναίσθημα», δήλωσε ο Ράσελ μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Ερωτηθείς για το πού οφείλεται η τόσο μεγάλη αλλαγή στην απόδοση της Mercedes και αν μπορεί να κερδίσει τον αγώνα, ο Βρετανός ανέφερε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τον αγώνα. Κάναμε το πρώτο βήμα και τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στη νίκη. Γιατί όχι να κρατήσω πίσω μου τον Μαξ. Φυσικά και θα τον κρατήσω πίσω μου. Το μονοθέσιο είναι φοβερό. Είχαμε κάποιες αναβαθμίσεις στο Μονακό που μας έβαλαν στη μάχη και στον αγώνα πάμε για τη νίκη», πρόσθεσε.