Σε διαθεσιμότητα η υπάλληλος της Red Bull που κατήγγειλε τον Χόρνερ

Κρίστιαν Χόρνερ

i

©Red Bull Content Pool

Σε διαθεσιμότητα η υπάλληλος της Red Bull που κατήγγειλε τον Χόρνερ

Η γυναίκα που κατήγγειλε τον επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, για απρεπή συμπεριφορά, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την ομάδα.

Η Red Bull έθεσε σε διαθεσιμότητα την υπάλληλο, η οποία κατήγγειλε τον επικεφαλής της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, για ανάρμοστη συμπεριφορά, όπως μετέδωσε το BBC.

Η κίνηση αυτή έρχεται αφότου ο Βρετανός, ο οποίος αρνήθηκε όλες τις εναντίον του καταγγελίες, αθωώθηκε από ανεξάρτητη έρευνα που ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Το άτομο ζήτησε ανωνυμία επειδή η αυστριακή ομάδα δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες της έρευνας. Η μητρική εταιρεία της Red Bull δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.

«Η εταιρεία δεν μπορεί να σχολιάσει αυτό το εσωτερικό θέμα», δήλωσε εκπρόσωπος της Red Bull για τη διαθεσιμότητα της υπαλλήλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως μία ημέρα μετά την απόρριψη της καταγγελίας, ένα αρχείο που υποτίθεται ότι περιείχε στοιχεία εναντίον του Χόρνερ, στάλθηκε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε περίπου 200 άτομα που σχετίζονται με τη Formula 1 η αυθεντικότητα των οποίων δεν έχει επαληθευτεί.