To εντυπωσιακό ρολόι του Λιούις Χάμιλτον - Κοστίζει 150.000 ευρώ και λάμπει από τα διαμάντια

Λιούις Χάμιλτον

i

©Mercedes

To εντυπωσιακό ρολόι του Λιούις Χάμιλτον - Κοστίζει 150.000 ευρώ και λάμπει από τα διαμάντια

H φετινή αγωνιστική παρουσία του Λιούις Χάμιλτον δεν θυμίζει αυτή των προηγούμενων ετών, αλλά αυτό δεν στερεί το δικαίωμα από τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, να εντυπωσιάζει... εκτός πίστας, με το πανάκριβο νέο του ρολόι.

 Ο Λίους Χάμιλτον βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή στην τρίτη θέση της κατάταξης των οδηγών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, διανύοντας μια αρκετά περίπλοκη σεζόν. Έχει τερματίσει στο βάθρο μόνο 5 φορές σε 16 αγώνες, αποτέλεσμα που δεν θυμίζει τον «πραγματικό» εαυτό του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο Βρετανός, έχει συνηθίσει όμως να εντυπωσιάζει σε κάθε Grand Prix με το στυλ του, καθώς δείχνει συνεχώς να πειραματίζεται με αυτό και να προωθεί κάθε φορά κάτι διαφορετικό. Το τελευταίο αξεσουάρ που φαίνεται να τράβηξε το βλέμματα, είναι το IWC Portugieser Tourbillon Rétrograde Chronographe. Πρόκειται για ένα περιορισμένης έκδοσης ρολόι, αξίας περίπου 150.000 ευρώ.

Στο Grand Prix της Ολλανδίας στα τέλη Αυγούστου, ο Χάμιλτον φορούσε το μοντέλο Big Pilot's Watch Perpetual Calendar Top Gun Lake Tahoe της IWC. Ένα μήνα αργότερα, τον είδαμε να φοράει ένα νέο ρολόι της IWC, χορηγού της ομάδας της Mercedes για την οποία αγωνίζεται. Ένα ρολόι, που έχει κυκλοφορήσει σε μόλις 44 κομμάτια παγκοσμίως. Φυσικά μιλάμε για το Portugieser Tourbillon Rétrograde Chronographe Lewis Hamilton.

Το καντράν του είναι μπλε ή για να είμαστε πιο ακριβείς, γαλαζοπράσινο. Επίσης, διαθέτει 12 διαμάντια, ένα σε κάθε ώρα. Στο σημείο που βρίσκεται ο αριθμός 6, κρύβεται το μικρό θαύμα αυτού του ρολογιού της IWC, το τουρμπιγιόν του. 

Ψήφος εμπιστοσύνης του Φόουλς στον Σάρτζεντ
FORMULA 1

20:51 - 30.09.2023

Ψήφος εμπιστοσύνης του Φόουλς στον Σάρτζεντ

Ο επικεφαλής της Williams, Τζέιμς Φόουλς ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θέλει να επενδύσει πάνω στον Λόγκαν Σάρτζεντ, ενώ εξέφρασε την επιθυμία πως θα ήθελε να συνεχίσει με τον Αμερικανό και την επόμενη χρονιά.

Αυτό το τουρμπιγιόν των 0,675 γραμμαρίων (που αποτελείται από 56 διαφορετικά μέρη) αποτελείται από έναν τροχό ισορροπίας που περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του μέσα σε ένα μικρό πλαίσιο. Τέλος, το λουράκι του ρολογιού είναι σε πετρόλ χρώμα, προσθέτοντας μια έξτρα δόση στιλ.