Ο Χόρνερ ερευνάται για απρεπή συμπεριφορά μετά από καταγγελία εργαζομένου στη Red Bull

Κρίστιαν Χόρνερ

i

©Red Bull

Ο Χόρνερ ερευνάται για απρεπή συμπεριφορά μετά από καταγγελία εργαζομένου στη Red Bull

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:00 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 06.02.2024

Ο επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, βρίσκεται υπό διερεύνηση από την ομάδα μετά από καταγγελία που κατατέθηκε εις βάρος του από μέλος της.

Τεράστια αναταραχή έχει προκληθεί στις τάξεις της Red Bull τις τελευταίες ώρες, καθώς ο επικεφαλής της πρωταθλήτριας ομάδας της Formula 1, Κρίστιαν Χόρνερ, βρίσκεται υπό διερεύνηση μετά από κατηγορία για ανάρμοστη συμπεριφορά. 

Σύμφωνα με την «De Telegraaf», η ανώτερη διοίκηση της Red Bull εξετάζει αυτόνομα και εις βάθος το ζήτημα, προκειμένου να διαπιστώσει αν ευσταθεί η καταγγελία στην οποία προχώρησε το μέλος της αυστριακής ομάδας.

Eκπρόσωπος της Red Bull υποστήριξε στην De Telegraaf ότι: «Αφού ενημερώθηκε για ορισμένες πρόσφατες καταγγελίες, η εταιρεία ξεκίνησε μια ανεξάρτητη έρευνα. Αυτή η διαδικασία, η οποία είναι ήδη σε εξέλιξη, διεξάγεται από έναν εξωτερικό ειδικό δικηγόρο. 

Η εταιρεία λαμβάνει αυτά τα θέματα εξαιρετικά σοβαρά , και η έρευνα θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Δεν θα ήταν σκόπιμο να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτή τη στιγμή».

Ωστόσο ο ίδιος ο Χόρνερ δήλωσε στο ίδιο μέσο, ότι «αρνούμαι κατηγορικά αυτούς τους ισχυρισμούς». Ο Βρετανός βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας από το 2005, όταν αυτή έκανε το ντεμπούτο της ως Red Bull στη Formula 1. 

Θυμίζουμε πως το νέο μονοθέσιο της ομάδας, η RB20, αναμένεται να παρουσιαστεί στις 15 Φεβρουαρίου, ενώ πρόσφατα έλαβε τον τίτλο του «Commander of the British Empire» από τον Βασιλιά Κάρολο.