Ο Τσουνόντα βρέθηκε να καθαρίζει τους δρόμους της Φαέντσα (vid)
i

©SS Instagram

Ο Τσουνόντα βρέθηκε να καθαρίζει τους δρόμους της Φαέντσα (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:47 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 19.05.2023

Με τη Formula 1 να έχει πάρει την απόφαση να ακυρώσει το γκραν πρι της Ίμολα, ο Γιούκι Τσουνόντα βοήθησε τις κατοίκους της Φαέντσα να καθαρίσουν τους δρόμους από τις πλημμύρες.

Λόγω των πλημμυρών και των κακών καιρικών συνθηκών, η Formula 1 πήρε την απόφαση να ακυρώσει το γκραν πρι της Ίμολα αυτού του Σαββατοκύριακου (19-21/5). 

Η περιοχή της Ίμολα φιλοξενεί την AlphaTauri, μία από τις δέκα ομάδες της F1, και νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο οδηγός της ιταλικής ομάδας, Γιούκι Τσουνόντα, μοιράστηκε αυτές τις εικόνες από τις πλημμύρες που έπληξαν τη Φαέντσα. 

Ο Ιάπωνας οδηγός βρέθηκε να καθαρίζει τους δρόμους από τις λάσπες που δημιούργησαν οι καταιγίδες. Άμεσα δημοσιεύθηκαν φωνογραφίες και βίντεο στα social media με τον Τσουνόντα να προσπαθεί να επαναφέρει την κανονικότητα στους δρόμους. 

Οι πλημμύρες έχουν πλήξει τις τελευταίες ημέρες την περιφέρεια της Εμίλια Ρομάνια και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 14 άνθρωποι, ενώ 5.000 κάτοικοι της περιοχής είδαν τα σπίτια τους να καταστρέφονται.