Το εντυπωσιακό αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στο γάμο του ο Μιχάλης Ζαμπίδης (vid)
i

©ironmikezambidisofficial/instagram

Το εντυπωσιακό αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στο γάμο του ο Μιχάλης Ζαμπίδης (vid)

Κώστας Τσιακλής 10:19 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 18.06.2023

Ο πρωταθλητής kick boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαρία Καρολίνα Ντασίου. Δείτε το εντυπωσιακό αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στην εκκλησία ο Iron Mike.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του kick boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί την αγαπημένη του. Αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το εντυπωσιακό αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στο ιερό ναό.

Το Σάββατο (17/06) λοιπόν ο Μιχάλης Ζαμπίδης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας προκειμένου να παντρευτεί την αγαπημένη του, Μαρία Καρολίνα Ντασίου, με την οποία έχουν και δύο κόρες. Μάλιστα το ζευγάρι την ίδια μέρα τις είχε βαφτίσει.

Τα δύο μυστήρια πραγματοποιήθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Κωσνταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα ενώ στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι σε κέντρο της περιοχής με τραγουδιστές τον Σταβέντο και την Ήβη Αδάμου.

Αυτό που έκλεψε την παράσταση από την όλη μέρα ήταν το εντυπωσιακό αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στην εκκλησία ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Συγκεκριμένα ο Iron Mike παρευρέθηκε με μια McLaren 720S. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο αλλά και μερικά stories που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Tags: