Ο Ρινς επιστρέφει για το γκραν πρι της Βαλένθια

Άλεξ Ρινς

Ο Ρινς επιστρέφει για το γκραν πρι της Βαλένθια

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:51 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:51 - 23.11.2023

Ο Άλεξ Ρινς της LCR Honda πήρε το «πράσινο φως» από τους γιατρούς και ως εκ τούτου θα τον δούμε να λέει το αγωνιστικό αντίο στην ομάδα του εντός της πίστας και όχι σε κάποιο δωμάτιο νοσοκομείου.

Ο Άλεξ Ρινς της LCR Honda Castrol ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο GP της Βαλένθια (24-26/11) και να ολοκληρώσει τη σεζόν του 2023 με την ομάδα να έχει λάβει ιατρική άδεια.

Ο Ισπανός αναβάτης υπέστη κάταγμα στο πόδι τον Ιούνιο στο Ιταλικό GP. Παρά αυτή την άτυχη στιγμή, ξεκίνησε αμέσως τη διαδικασία ανάρρωσής του και συμμετείχε ενεργά στους αγώνες γκραν πρι στην Ιαπωνία, την Ινδονησία και την Αυστραλία. 

Δυστυχώς, μια επακόλουθη επιπλοκή χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση. Μετά από μια επιτυχημένη επέμβαση είναι έτοιμος να αγωνιστεί κανονικά με την LCR Honda για τελευταία φορά για να κλείσει τη σεζόν του 2023. 

Ο έξι φορές νικητής σε αγώνες MotoGP, θα μετακομίσει σε νέα ομάδα το 2024, έχοντας υπογράψει συμφωνία με την Yamaha και θα κάνει το ντεμπούτο του στο YZR-M1 στην Ισπανία κατά τη διάρκεια των δοκιμών της Βαλένθια την προσεχή Τρίτη (28/11).