Πεδρόσα: «Το χαμόγελο του Μάρκεθ δεν είναι καλά νέα για τους αντιπάλους του»

Ντάνι Πεδρόσα

i

©Red Bull

Πεδρόσα: «Το χαμόγελο του Μάρκεθ δεν είναι καλά νέα για τους αντιπάλους του»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:50 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:58 - 01.12.2023

Ο πρώην ομόσταβλος του Μαρκ Μάρκεθ, Ντάνι Πεδρόσα προβλέπει ότι Ισπανός αναβάτης θα είναι πολύ ανταγωνιστικός το 2024 με τη Gresini Ducati.

Ο πρώην ομόσταβλος του Μαρκ Μάρκεθ, Ντάνι Πεδρόσα, ήταν μεταξύ εκείνων που ήταν παρόντες στο τεστ δοκιμών MotoGP της Βαλένθια και ήταν «περίεργος» να δει πώς τα πήγε ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο ντεμπούτο του στην Ducati

Ο Ισπανός πλέον είναι αναβάτης δοκιμών της ΚΤΜ. Όπως είναι φυσικό ο Πεδρόσα ρωτήθηκε από το motogp.com για το πώς είδε το ντεμπούτο του Μάρκεθ με την Ducati και ανέφερε: 

«Όπως όλοι, ήθελα κι εγώ να τον δω σήμερα πάνω στη μοτοσικλέτα και ήμουν περίεργος για την απόδοσή του. Το πρώτο πράγμα που είδα ήταν το χαμόγελό του μετά τους πρώτους γύρους και αυτό δεν είναι καθόλου καλά νέα για τους αντιπάλους του», ανέφερε ο Πεδρόσα.

Ο Μάρκεθ κατέκτησε έξι παγκόσμια πρωταθλήματα της κορυφαίας κατηγορίας του MotoGP την περίοδο 2013-’19. Το πρώτο εξ αυτών το κατέκτησε στην παρθενική του σεζόν στο σπορ, και στο ντεμπούτο του με το ιαπωνικό εργοστάσιο, το 2013.  

Στη VR46 ο Ντι Τζιαναντόνιο
MOTOGP

19:36 - 28.11.2023

Στη VR46 ο Ντι Τζιαναντόνιο

Ως αναμενόταν, ο Φάμπιο Ντι Τζιαναντόνιο που έλαμψε στο δεύτερο μισό του φετινού πρωταθλήματος στο MotoGP θα αναλάβει τη Ducati που άφησε ελεύθερη ο Λούκα Μαρίνι.

Ένα χρόνο αργότερα διπλασίασε τους τίτλους του και έπειτα πρόσθεσε με κυριαρχικό τρόπο άλλα τέσσερα διαδοχικά πρωταθλήματα στο ενεργητικό του με τη Honda την περίοδο 2016-’19. Το τελευταίο εξ αυτών το κέρδισε με τεράστια διαφορά 151 βαθμών από τον δεύτερο.