Νόρις: «Η δεύτερη θέση είναι καλό αποτέλεσμα σε αυτές τις συνθήκες»

Λάντο Νόρις

i

©Photo by Lars Baron/Getty Images

Νόρις: «Η δεύτερη θέση είναι καλό αποτέλεσμα σε αυτές τις συνθήκες»

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:16 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:17 - 27.08.2023

Ο Λάντο Νόρις ήταν χαρούμενος με την επίδοση του στις κατατακτήριες δοκιμές της Ολλανδίας.

Ο Λάντο Νόρις χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των κατατακτήριων του για τη δεύτερη θέση στην Ολλανδία «καλό αποτέλεσμα», αν και παραδέχτηκε ότι δεν ολοκλήρωσε τον τελευταίο γύρο στην προσπάθειά του να ανατρέψει τον Μαξ Φερστάπεν για την πολ ποζίσιον. 

Η McLaren έδειχνε γρήγορη όλο το Σαββατοκύριακο, με τον Νόρις να βρίσκεται στην κορυφή των χρονοδιαγραμμάτων στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές την Παρασκευή (25/8) και ήταν σε καλή φόρμα το Σάββατο, καθώς ο πρώτος του γύρος στο Q3 τον έφερε στην προσωρινή πολ, σχεδόν δύο δέκατα μπροστά από τον ομόσταβλό του, Όσκαρ Πιάστρι. 

Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών ο Νόρις παραχώρησε δηλώσεις στον Ντέιβιντ Κούλθαρντ: «Όλα καλά. Είμαι χαρούμενος. Η δεύτερη θέση είναι καλό αποτέλεσμα σε αυτές τις συνθήκες. Μερικές φορές ελπίζεις ο Μαξ να κάνει κάποιο λάθος αλλά δεν κάνει ποτέ, είναι λίγο ενοχλητικό. Ήταν χαοτικές οι κατατακτήριες αλλά η ομάδα έκανε καλή δουλειά».

Στη συνέχεια ο Βρετανός αναφέρθηκε στις καιρικές συνθήκες των κατατακτήριων δοκιμών, λέγοντας: «Οι κατατακτήριες είναι πάντα αγχωτικές ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν. Σήμερα ήταν πιο δύσκολες. Το πρώτο μισό του τελευταίου μου γύρου ήταν φανταστικό και το δεύτερο ήταν ένα από τα χειρότερα που έχω κάνει ποτέ μου. Πάντα απολαμβάνω αυτές τις συνθήκες και πάντα πηγαίνουμε καλά».