Πέρες: «Γνωρίζω τι πρέπει να κάνω για να επιστρέψω στις επιτυχίες»

Ο Σέρχιο Πέρες

i

© redbullcontentpool.com

Πέρες: «Γνωρίζω τι πρέπει να κάνω για να επιστρέψω στις επιτυχίες»

Δημήτρης Μπαλής • 09:07 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Με αρχή το γκραν πρι στον Καναδά, ο Σέρχιο Πέρες σημειώνει πως θα πρέπει να μην κάνει πλέον άλλα λάθη, αν θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες για τον τίτλο.

Από τότε που ο Σέρχιο Πέρες είπε πως θα πρέπει να αρπάζει κάθε ευκαιρία που θα του δίνεται από τα μαλλιά, αν θέλει να ελπίζει για τον τίτλο, επήλθε η καταστροφή. Βρίσκεται 53 πόντους πίσω από τον Μαξ Φερστάπεν στη βαθμολογία των οδηγών, έχοντας ολοκληρώσει δύο άσχημους αγώνες, πρωτύτερα.

Ο πρώτος ήταν στο Μονακό, εκεί όπου μια πρόσκρουση στις μπαριέρες τον ανάγκασαν να ξεκινήσει από το πίσω μέρος του γκριντ, ενώ η συνέχεια... δόθηκε στην Ισπανία, εκεί όπου λόγω ενός λάθους στο Q2, ξεκίνησε από την 11η θέση. Ο ομόλογός του στη Red Bull από εκεί και πέρα και δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ήταν εκείνος τελικά που άρπαξε την ευκαιρία και κατέκτησε τόσο την πολ ποζίσιον όσο και τη νίκη σε Πριγκιπάτο και Βαρκελώνη.

Μιλώντας, λοιπόν, ενόψει του καναδικού αγώνα, εκεί όπου στη δεύτερή του σεζόν, κατέκτησε το δεύτερό του βάθρο, ο Πέρες ανέφερε πως πρέπει να αφήσει στο παρελθόν ό,τι έγινε, προσπαθώντας να κάνει το παν για τη νίκη.

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στο αυτοκίνητο αυτό το Σαββατοκύριακο. Βρισκόμουν στο Μίλτον Κέινς από τότε που ολοκληρώθηκε ο αγώνας στην Ισπανία, δουλεύοντας με την ομάδα και είχαμε πραγματικά πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις. Γνωρίζω τι πρέπει να κάνω για να επιστρέψω στις επιτυχίες, ξέρω τι μπορώ να κάνω τόσο εγώ όσο και η ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα», σημείωσε ο Μεξικανός και κατέληξε.

«Περνώντας στιγμές σαν κι αυτές, το πιο σημαντικό είναι να δουλεύουμε ως ομάδα, θα στηρίξουμε ο ένας τον άλλον και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Έχω ένα φανταστικό αυτοκίνητο, ενθουσιάζομαι πάντα που βρίσκομαι πίσω από το τιμόνι και θα πρέπει να είμαι συνεπής στο Μόντρεαλ, ώστε να ολοκληρώσω ένα πετυχημένο διήμερο».

Tags: